Telefon Tavsiyesi Bana G2 Ile Lumia 920yi Karşilaştiranlar Bu Konu Sizin Için

Sponsorlu Bağlantılar

buna rağmen hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
istediğim uygulamayı barındırırım bu telefonun kasmasını gerektirmez

Invoke

Invoke

Üye
İstediğim uygulamayı barındırırım hafızası yetmek zorunda =P

anilari35

anilari35

Üye
wp kullanılıyormuki D arkadaş o store ne öyle D o telefonlar kullanılmaz arkadaş 2 çekirdekten ustunu desteklemiyor wp

Türe

Türe

Üye
istediğim uygulamayı barındırırım bu telefonun kasmasını gerektirmez
İşte ben gereksizleri barindirmiyorum ;) Her zaman söyledik/m Androidi yavaşlatan google değil Samsung. Ama o özellikler için cuzi miktarda hızı feda ederim.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
wp kullanılıyormuki D arkadaş o store ne öyle D o telefonlar kullanılmaz arkadaş 2 çekirdekten ustunu desteklemiyor wp
bilinçsiz mesajında bu kadarı. Wp4 çekirdek destekliyor. Store zevk meselesi kardeşim androitde %70 i virüslü uygulamaların virussuzlerini içeriyor işte. He birde telefon kullanılmaz demişsin. Kullanmayı bilmiyorum diyeceğine. Sen bu kafayla ı phone kullan bak cidden

Türe

Türe

Üye
bilinçsiz mesajında bu kadarı. Wp4 çekirdek destekliyor. Store zevk meselesi kardeşim androitde %70 i virüslü uygulamaların virussuzlerini içeriyor işte. He birde telefon kullanılmaz demişsin. Kullanmayı bilmiyorum diyeceğine. Sen bu kafayla ı phone kullan bak cidden

O virüs konusunda yanılıyorsun çünkü temizlendi. Mutlaka yine vardır lakin %70 ihtimal dahilinde değil. Diğer dediklerine katılıyorum işletim sistemi ve market ihtiyacı karşıladığı sürece kişiye mükemmeldir

anilari35

anilari35

Üye
wp güzel fakat marketsiz uygulamasız bir akıllı telefon ??? ben aldıgım telefonda istedigiimi oynayıp kuramıyacaksam niye alayımki sadece kamera içinmi ?

BelaMonte

BelaMonte

Üye
wp güzel fakat marketsiz uygulamasız bir akıllı telefon ??? ben aldıgım telefonda istedigiimi oynayıp kuramıyacaksam niye alayımki sadece kamera içinmi ?
ya kardeşim bak şimdi Windows Phone.com a gir tamammı, bak orada uygulamalar+oyunlar olacak bak gördü mü? Tıkla ona tamammı bekle, aa bak ne var orada!? Uuu bunlar oyun ve uygulama değilmi? Bak sana soruyorum onlar ne? Bunu neden söylüyorum marketi yok dedin diye. Uygulama az demişsin, tamam az ama Öz. Adam gibi uygulamalar var şuan, ama yan uygulmalarda yakında çıkacaktır. Ama aklıma geliyorsa android ve ıos ilk çıktığında nasıldı. Neyse boşver. O uygulama yok dediğinde hill climb Racing, vs vs bilmemnesi oyunlar. Tamam bense hill climb rcacing i aşırı seviyorum ama sırf o oyun yok diyede marketi yok demiyorum. Bak en azından sizin gibi insanlara böyle telefonları ayak ustu kurcalama imkanı vermişler. Git Media mark a yada bayilere, bulursun.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Arkadaşım boş boş konuşma.

Kerim.

Kerim.

Üye
kullanmasını bilmekten kastın kasmayan rom yuklemekse telefona veya sırf kasmaması için uygulama silmeyi falan kastediyosan bırak arkadaş başlarım böyle kullanıma. Oldu olcak sırf kasmasın diye 3310 romu buluyum onu yükleyim. S4 ün hakkı yenmez oyun bolluğu konusunda ama ben sırf kasmasın diye uygulma silemem
Hala anlamadin ne dedigimizi sacmalamaya devam ediyosun:ah

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Arkadaşım boş boş konuşma.
Gökçen abi, sen iyi dayanıyorsun. ben böyle mesajları okuyunca kendimden geçiyorum, cevaplamaya saldırıyorum, sonra kurallar aklıma geliyor, türkcell müşteri hizmetleri gibi nazikçe mesajımı yazıyorum :islik

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Gökçen abi, sen iyi dayanıyorsun. ben böyle mesajları okuyunca kendimden geçiyorum, cevaplamaya saldırıyorum, sonra kurallar aklıma geliyor, türkcell müşteri hizmetleri gibi nazikçe mesajımı yazıyorum :islik
Sen en güzelini yapıyorsun :good: sanalda olsa biz bir aileyiz, değer mi kalp kırmaya :no:

anilari35

anilari35

Üye
sadece gülüyorum wp gelişmeden kullanılmaz

BelaMonte

BelaMonte

Üye
evet, tabi ki kullanmayabilirsin doğru değil mi? ama benden sana bir tavsine, gelişmekte olup yakında kendi kullandığın sistemden daha iyi olabilecek sistemi (wp) bu kadar kıskanmanı belli etme. çünkü biz wp kullanıcıları diğer sistemleri kötülemiyoruz ama siz wp yi kötülüyorsunuz. bu ne demek oluyor? kıskanmak or çekememek?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şimdilik alo diyor mesaj çekebiliyorum ya, inanır mısın bu işimizi bir hayli görüyor. Ne yapalım bizde sistem gelişene kadar bekleriz artık, zamanla sosyal ağlar, oyun ve uygulamalar filanda gelir bizde nasipleniriz herhalde. Acep bizlerde nasıl bir duygu oluşturur wp'da facebook, twitter, foursquare, whatsapp(vb.) kullanmak yada Drift MC, Asphalt7H, Assasin'sCreed, FiFA13, Sixguns, TheSims ve ModernCombat4, Halo...(vb.)oyunları oynamak güzel olurdu. Neyse bunları söylerken bile heyecanlanıyorum.

KayraBey

KayraBey

Üye
Yettim :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Üst Alt