Bana En uygun tarife

Sponsorlu Bağlantılar

kralxxx

kralxxx

Üye
    Konu Sahibi
Bana En uygun tarife
Arkadaşlar benim konuştuğun 2 yada 3 numara var en fazla bana uygun en ucuz tarife hangisidir acil yardımlarınızı bekliyorum kontör kalmadı yaw:)

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

ilo53

ilo53

Üye
operotorunu soylesen daha ıyı yardımcı oluruz ve gunluk yada aylık konusma suren ne kadar tahmını olarak

--------------- Ekleme ---------------

bıde tarıfesını

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Turkcelde canımın üçü var 25 kntre 3 numarayala bir haftalığına 250 kntrlük konusuyosun

kralxxx

kralxxx

Üye
    Konu Sahibi
hattım turkcell aylık en fazla 2-3 saat konuşuyorum oda işte bir iki no ile canımın üçü nü biliyorum da oda bir haftalık bana daha uzun lazım

ilo53

ilo53

Üye
her ay 150Kntr yukluyorum diyosan 50kntr 2 saat al aylik birde bedava yazip 2383 gndriyosn 150kntr yukleyince 3 saat geliyo tek seferlik.

--------------- Ekleme ---------------

ben kampus tarifesi guzel 150kntr yukluyorum 2 ay yetiyo. 2 ay bedawa sms yapiyorm 70kntr gunde en az kampusluyle 15Dk konusuyorum. Ayda 60Kntr 29.gunde 50kntr 2 saat aliyorum. bazen 20kntr kaliyo. bazende kalmiyo. ilk ay konusmama bagli. sende buna bak uygunsa kampuslu ol.

snakerxr

Üye
28 Şubat 2010’a kadar seçeceğiniz bir Turkcell'li ile 25 kontör karşılığında 1 hafta 1000 kontörlük konuşabilirsiniz.

Bu avantajdan yararlanmak için TEK yazın 5577'ye gönderin. Daha sonra size gelecek mesajı TEKNO yazıp boşluk bırakıp 5xxxxxxxxx şeklinde cevaplayarak 25 kontöre 1 hafta 1000 kontör konuşabileceğiniz Turkcell numarasını belirleyin. Gelecek bilgi mesajından sonra 1 hafta boyunca seçtiğiniz Turkcell numarası ile 1000 kontörlük konuşabilirsiniz.

Üst Alt