Bana bu konuda en iyi maxicep yardım eder.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Bana bu konuda en iyi maxicep yardım eder.
Biraz kafam karıştı bilen arkadaşlar yardımcı olurlar mi? Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Inşallah burası uygundur.
Istanbulda biri ile telefon takası yapacagiz ben alanyadayım. Üste 200 tl vereceğim diye anlaştık. Ben ilk 100 lira hesabına yatıracağım sonra o telefonunu yollayacak sonra ben elime alınca kendi telefonumu ve 100 lira daha yollayacağım.sizce güvenli olur mu? Ben 100 lirayı hesabına yatırınca o bana telefonu yollamazsa polis e gitsem makbuz ile hakli çıkar mıyım?

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

by_rage

Üye
hiç uğraşma :)

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
hiç anlamıyorum bu işlerden alanyada ki telefonların suyu mu tükendi ? :hmmm :)

MrTech

MrTech

Üye
Abimm Telefonu Bi Komisyon Karsılıgında Get İle Al Bence Gittigidiyor yada Sahibinden.com Üstünden ;)

- - - Eklendi - - -

hiç anlamıyorum bu işlerden alanyada ki telefonların suyu mu tükendi ? :hmmm :)

İsa Arkadasıma Katılıyorum :) Alanyada Telefon mu Yok :D

• Beğen
Tepkiler: ia.phlvn
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kardeşim ne kadar çok kandırılan adamlar var :) Yani eğer bunlar kafana takılıyorsa kuzum bana kalırsa hiç uğraşma diyeceğim ama sen çoktan anlaşmışsın be kuzum.. şu habere bir bak derim belki senin durumla aynı durumla aynı olmayabilir ama bir bak derim :) Bu arada makbuz sahte değilse haklı çıkarsın kardeşim :) Kolay gelsin..

MrTech

MrTech

Üye
Ama Bence Hiç Öyle Şeylerle Ugrasma Alanyada Telefon Bulursun Abim :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
alacağım telefon xperia arc s. Alanyada pek yok genelde yurt dışı bu bulduğum tam aradığım kriterlerde ve aradaki fark ucuz o yüzden. Ucuz olması şüphe veriyor zaten. :) ama siz şunu cevaplayın 100 lira yollayınca telefon gelmezse polis yardımcı olur mu? Sonuçta adam hesap numarası verecek?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Ben ilk 100 lira hesabına
yatıracağım
burdan sonrasini yanlis yazmisin sen yuz lira yolliycan onlar aksam raki balik yapicak :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ne kadar çok kandırılan adamlar var :) Yani eğer bunlar kafana takılıyorsa kuzum bana kalırsa hiç uğraşma diyeceğim ama sen çoktan anlaşmışsın be kuzum.. şu habere bir bak derim belki senin durumla aynı durumla aynı olmayabilir ama bir bak derim :) Bu arada makbuz sahte değilse haklı çıkarsın kardeşim :) Kolay gelsin..

makbuz derken bankamatik makbuzu hesabına para yatıracam ya o yüzden.

- - - Eklendi - - -

Ben ilk 100 lira hesabına
yatıracağım
burdan sonrasini yanlis yazmisin sen yuz lira yolliycan onlar aksam raki balik yapicak :)

o kadar kolay mı kardeşim bu işler elimde hesap numarası var hiç birşey yapamaz mıyım?

- - - Eklendi - - -

he birde adam şey dedi ıstanbulda tanıdığın varsa elden yapalım dedi. Var mi bana aracı olacak :)

MrTech

MrTech

Üye

- - - Eklendi - - -

o kadar kolay mı kardeşim bu işler elimde hesap numarası var hiç birşey yapamaz mıyım?

- - - Eklendi - - -

he birde adam şey dedi ıstanbulda tanıdığın varsa elden yapalım dedi. Var mi bana aracı olacak :)

Sen 200 TL + Hangi Telefonunu Vercen ki = Xperia Arc S Alcan ?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

adam nerde oturuyo tam olarak

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Sen 200 TL + Hangi Telefonunu Vercen ki = Xperia Arc S Alcan ?

c6-01+200 tl beni şüpheye düşüren nokta burası. Yarın dayımla beraber adama ilk yollamasini teklif edecez para almadan. Çünkü bir dolandırıcı kokusu seziyorum bu işte. Ama adam elden takas ilk önceliğim diyor. Birde ben ilanı ıstanbuldan açmıştım yanlışlıkla sahibindende. Adam elden yapacaz diye mesaj atmış. Sonra kargo olarak anlaştık boyle. Iş adresimi filan vereyim dedi.

- - - Eklendi - - -

adam nerde oturuyo tam olarak

tuzluca demişti sanırım.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
tuzluca diye biyer bilmiyorum tuzlaysa iyi tesaduf yardim ederim ben tuzlada oturuyorum

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
bana siteden attığı mesaj bu
merhaba xperia arc s var sıyah temız 20 ay garantılı medıa marktdan alınma kutusu faturası 8gb hafıza kart 1 serne cep kask kaskosu var çiziksız temız ...takas da uste 200 alırım ıphone 3gs 16gb var 15 ay garantılı kvk kutulu temız durumda takasda uste 130 fark alırım

- - - Eklendi - - -

tuzluca diye biyer bilmiyorum tuzlaysa iyi tesaduf yardim ederim ben tuzlada oturuyorum

pardon kardeşim tuzla :)

MrTech

MrTech

Üye

c6-01+200 tl beni şüpheye düşüren nokta burası. Yarın dayımla beraber adama ilk yollamasini teklif edecez para almadan. Çünkü bir dolandırıcı kokusu seziyorum bu işte. Ama adam elden takas ilk önceliğim diyor. Birde ben ilanı ıstanbuldan açmıştım yanlışlıkla sahibindende. Adam elden yapacaz diye mesaj atmış. Sonra kargo olarak anlaştık boyle. Iş adresimi filan vereyim dedi.

- - - Eklendi - - -

tuzluca demişti sanırım.

:allalla: Tuzla Olmasın Abi ? .

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
tuzlaysa onun ensesinin boyunu alirim ben sen sor bakayim bida neresi

- - - Eklendi - - -

tuzlaysa tamam yarin 2ye kadar bosum nasil yapariz

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
tuzlaysa onun ensesinin boyunu alirim ben sen sor bakayim bida neresi

simdi geç oldu arayamam ama yarın ararım özeldn telefon bırakır mısın kardeşim sende.

- - - Eklendi - - -

şimdi kardeşim adamda öyle bir telefon var mi yok mu onu öğrenmek lazım ilk önce boşu boşuna telefonsuz kalmayım oraya yollayıpda

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
gizlimiz saklimizmi var 5422184575

gidip sabah 10dan once uyandirma hee

bide nasil yapacaz sistemi anlat

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
uyanık mısın Arayım mı şimdi?

- - - Eklendi - - -

dediğim lafa bak uyanık mısın diyorum kafa nerde kimbilir :) müsaiT misin diyecektim.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
dostum internete gircek kadar musaitim yanimda kiz var konusacak durumda degilim yarin grsrz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt