Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
"Bana Bi'şey Olmaz Deme, O.K. mi?"
Türkiye’nin cinsel bilincini arttırmak için elinden geleni ardına koymayan OKEY, şimdide "Bana Bi'şey Olmaz Deme, O.K. mi?" adlı kampanyasıyla birlikte sanal âlemde insanları bilgilendirmeye çalışıyor.
Bu hafta içerisinde yayına giren
Jürinin seçeceği en iyi video televizyonda OKEY reklamı olarak, fotoğraf ise Okey dergi ilanı olarak basılacak. Ayrıca yarışmanın birincisine laptop, ikincisine netbook, üçüncüsü iPod hediye edilecek. 4–10 arasında sıralamaya girenlere ise OKEY hediye seti armağan edilecek. Her oy kullanan 50. kişiye ise rast gele bir OK ürünü verilecek. Ekim ayı sonunda son bulacak yarışmaya katılmak isteyenlerin kendi çektiği videoyu İzlesene.com üzerinden yüklemeleri yeterli olacak.
Türkiye’nin cinsel bilincini arttırmak için elinden geleni ardına koymayan OKEY, şimdide "Bana Bi'şey Olmaz Deme, O.K. mi?" adlı kampanyasıyla birlikte sanal âlemde insanları bilgilendirmeye çalışıyor.
Bu hafta içerisinde yayına giren
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
isimli internet sitesi aracılığıyla, Türkiye’nin cinsel bilincini arttırmaya çalışan OKEY ayrıca buna yardım eden kullanıcılara da ödüller dağıtıyor. Yurdum insanı manzaraları olarak ele alınan videolar arasında; en çok oy alan video, film ve fotoğrafların çekişeceği bir de yarışma düzenleniyor.Jürinin seçeceği en iyi video televizyonda OKEY reklamı olarak, fotoğraf ise Okey dergi ilanı olarak basılacak. Ayrıca yarışmanın birincisine laptop, ikincisine netbook, üçüncüsü iPod hediye edilecek. 4–10 arasında sıralamaya girenlere ise OKEY hediye seti armağan edilecek. Her oy kullanan 50. kişiye ise rast gele bir OK ürünü verilecek. Ekim ayı sonunda son bulacak yarışmaya katılmak isteyenlerin kendi çektiği videoyu İzlesene.com üzerinden yüklemeleri yeterli olacak.
teşekkürler doğuş