• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

"Bana Bi'şey Olmaz Deme, O.K. mi?"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Bana Bi'şey Olmaz Deme, O.K. mi?"

Türkiye’nin cinsel bilincini arttırmak için elinden geleni ardına koymayan OKEY, şimdide "Bana Bi'şey Olmaz Deme, O.K. mi?" adlı kampanyasıyla birlikte sanal âlemde insanları bilgilendirmeye çalışıyor.

Bu hafta içerisinde yayına giren isimli internet sitesi aracılığıyla, Türkiye’nin cinsel bilincini arttırmaya çalışan OKEY ayrıca buna yardım eden kullanıcılara da ödüller dağıtıyor. Yurdum insanı manzaraları olarak ele alınan videolar arasında; en çok oy alan video, film ve fotoğrafların çekişeceği bir de yarışma düzenleniyor.

Jürinin seçeceği en iyi video televizyonda OKEY reklamı olarak, fotoğraf ise Okey dergi ilanı olarak basılacak. Ayrıca yarışmanın birincisine laptop, ikincisine netbook, üçüncüsü iPod hediye edilecek. 4–10 arasında sıralamaya girenlere ise OKEY hediye seti armağan edilecek. Her oy kullanan 50. kişiye ise rast gele bir OK ürünü verilecek. Ekim ayı sonunda son bulacak yarışmaya katılmak isteyenlerin kendi çektiği videoyu İzlesene.com üzerinden yüklemeleri yeterli olacak.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
klima bağlarken ne gerek var acaba :hmmm teşekkürler doğuş :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Haha süper yaratıcı bir kampanya gerçekten böyle bir ürün ancak bu kadar güzel bir sekilde reklam edilip satılabilir :ehe

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Gerçekten de öyle :ehe

KiDMaN

Üye
Tube tube :D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
o.k. :D

arslansem

arslansem

Üye
Video konusu malum konu mu?:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...