balıkesirde olan vamı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Başka akçay da takılan yok mu :ehe

greenmile

greenmile

Üye
zaten maçlar da falan söylüyolarmış kavga çıkıyomuş ben de arkadaşdan duydum :D

- - - Eklendi - - -

Erdek haa oda iyimiş :D

bandırma balıkesir maçları hep öyle zaten daha önce aynı ligte oynarken :D gerçi bandırma ve balıkesir birbirlerini hiç sevmezler sadece futbolda değil:D

aynen erdekte güzeldir :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
niye sevmezler ki :D

greenmile

greenmile

Üye
çünkü bandırmada balıkesir kadar büyük ve gelişmiş bir şehir :D balıkesirde olan ne varsa bandırmada da var hatta balıkesirde olmayan denizi de var.Basketbolda birinci lig takımı var.Balıkesir ilken bandırma ilçe doğal yani:D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
anladım :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
çünkü bandırmada balıkesir kadar büyük ve gelişmiş bir şehir :D balıkesirde olan ne varsa bandırmada da var hatta balıkesirde olmayan denizi de var.Basketbolda birinci lig takımı var.Balıkesir ilken bandırma ilçe doğal yani:D

Anılbaran ile buluşun işte :D takılın. Balıkesirin güzelliklerinden faydalanın :naughty: denize gidin ! :D eğlenin ya Ben orda olcam var ya :vur

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye

Anılbaran ile buluşun işte :D takılın. Balıkesirin güzelliklerinden faydalanın :naughty: denize gidin ! :D eğlenin ya Ben orda olcam var ya :vur

olum benim şuan denizle aramda sadece 20m var :ehe ama hergün denize girmiyorum bir yerden sonra sıkıyor beee :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye

olum benim şuan denizle aramda sadece 20m var :ehe ama hergün denize girmiyorum bir yerden sonra sıkıyor beee :D

20m var. Yazlıkdasın şuan :D vay hocam insan bi davet eder ya :ehe

Deniz kıyısında oturan kişiler denizden sıkılır. Ankara gibi yere gelmek isterler.

Ankara gibi yerde oturan kişiler ankaradan sıkılır. Deniz kıyıssı olan yere gitmek isterler :vur

Kıymetinizi bilin burda yanıyoruz biz :ehe

greenmile

greenmile

Üye

20m var. Yazlıkdasın şuan :D vay hocam insan bi davet eder ya :ehe

Deniz kıyısında oturan kişiler denizden sıkılır. Ankara gibi yere gelmek isterler.

Ankara gibi yerde oturan kişiler ankaradan sıkılır. Deniz kıyıssı olan yere gitmek isterler :vur

Kıymetinizi bilin burda yanıyoruz biz :ehe

ahahah gel buyur beklerim:D
bende yıllarımı konyada geçirdim daha doğrusu kışlarımı:D evet öyle oluyor zaten ramazan ölü sezon gibi birşey tat yok ama burda ankaralı kız çok diyeyim :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
aynen deniz sıkıcı olurya zaten :D Seneye Akçayda bi flaxly var demek 2-3 kişi daha olsun ya :D

greenmile

greenmile

Üye
anıl sen neden mümkünse kız istiyorsun

FlaxLy

FlaxLy

Üye

ahahah gel buyur beklerim:D
bende yıllarımı konyada geçirdim daha doğrusu kışlarımı:D evet öyle oluyor zaten ramazan ölü sezon gibi birşey tat yok ama burda ankaralı kız çok diyeyim :ehe

Ankara'dan oraya giden çok oluyor. :naughty:

Ankaralı kız demek :naughty:

Neyse 3 kişi olduk 2-3 kişi daha lazım

- - - Eklendi - - -

anıl sen neden mümkünse kız istiyorsun

Sence neden ? Ayrıca dövmeyecem diyor. Ne yapabilir :naughty: :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt