Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balık ve Akvaryum Kumu Tavsiye (Alındı)
Sponsorlu Bağlantılar
Mad EagLe
Üye
Eğer yavrulatmak istiyorsan sayıyı artırma
kralberk13
Üye
ucuza var be hocam link veriyim bak istersen
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
xmustx
Üye
Ciklet besledim bence sarı prenses mavi prenses ıceman beyaz prenses yunus ciklet çöpçüsü vs. iyi gider..
Yavru için pek hevesim yok ama hareket alanlarını kısıtlayacak kadar da sayıyı arttırmayacam. Sonuçta esir bu hayvanlar, zulüm etmemek lazım doya doya kulaç atsınlar
Bazı forumlarında ucuz filtreler su kaçırıyor, ses yapıyor gibi şikayetlerde bulunulmuş. Sessiz çalışması benim için çok önemli, daha önce kullandıysan bunlar iç filtreden daha mı fazla ses çıkarıyor yoksa daha mı sessiz?
kralberk13
Üye
Hocam ben Ces akvaryumdan aldım dış flitreyi su kacirmiyo ayrıca ses yok nerdeyse akvaryumun herseyini Ces akvaryumdan aldım tavsiye ederim
Hocam dış filtreden ses 0 hic ses yok
EroL
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Senin kullandığının fiyatı ne kadar
kralberk13
Üye
Dış flitre 100tl hava tasi ve motoruda 30-35tl aldık Ces akvaryumdan akvaryumun balıkları dahil herşey Ces akvaryum
Yavru için pek hevesim yok ama hareket alanlarını kısıtlayacak kadar da sayıyı arttırmayacam. Sonuçta esir bu hayvanlar, zulüm etmemek lazım doya doya kulaç atsınlar
Yok balıklar için çok sıkıntı olmuyor. 5 saniye bir unuttukları için sürekli noluyo lan kafasındalar tam anlayacakken bi daha unutuyorlar Zaten dikkat ettiysen 5 saniyeden fazla ritmik bir şekilde yüzmüyorlar bi duraksayıp devam ediyorlar
Yok balıklar için çok sıkıntı olmuyor. 5 saniye bir unuttukları için sürekli noluyo lan kafasındalar tam anlayacakken bi daha unutuyorlar Zaten dikkat ettiysen 5 saniyeden fazla ritmik bir şekilde yüzmüyorlar bi duraksayıp devam ediyorlar