Balık ve Akvaryum Kumu Tavsiye (Alındı)

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Eğer yavrulatmak istiyorsan sayıyı artırma

kralberk13

kralberk13

Üye
ucuza var be hocam link veriyim bak istersen

xmustx

xmustx

Üye
Ciklet besledim bence sarı prenses mavi prenses ıceman beyaz prenses yunus ciklet çöpçüsü vs. iyi gider..

• Beğen
Tepkiler: EroL
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eğer yavrulatmak istiyorsan sayıyı artırma

Yavru için pek hevesim yok ama hareket alanlarını kısıtlayacak kadar da sayıyı arttırmayacam. Sonuçta esir bu hayvanlar, zulüm etmemek lazım doya doya kulaç atsınlar :D

ucuza var be hocam link veriyim bak istersen
Bazı forumlarında ucuz filtreler su kaçırıyor, ses yapıyor gibi şikayetlerde bulunulmuş. Sessiz çalışması benim için çok önemli, daha önce kullandıysan bunlar iç filtreden daha mı fazla ses çıkarıyor yoksa daha mı sessiz?

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
kralberk13

kralberk13

Üye
Hocam ben Ces akvaryumdan aldım dış flitreyi su kacirmiyo ayrıca ses yok nerdeyse akvaryumun herseyini Ces akvaryumdan aldım tavsiye ederim
Hocam dış filtreden ses 0 hic ses yok

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Senin kullandığının fiyatı ne kadar

kralberk13

kralberk13

Üye
Dış flitre 100tl hava tasi ve motoruda 30-35tl aldık Ces akvaryumdan akvaryumun balıkları dahil herşey Ces akvaryum

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ces akvaryum tanıdık heralde :D

• Beğen
Tepkiler: kralberk13
kralberk13

kralberk13

Üye
Tanıştık :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yavru için pek hevesim yok ama hareket alanlarını kısıtlayacak kadar da sayıyı arttırmayacam. Sonuçta esir bu hayvanlar, zulüm etmemek lazım doya doya kulaç atsınlar :D
Yok balıklar için çok sıkıntı olmuyor. 5 saniye bir unuttukları için sürekli noluyo lan kafasındalar tam anlayacakken bi daha unutuyorlar :D Zaten dikkat ettiysen 5 saniyeden fazla ritmik bir şekilde yüzmüyorlar bi duraksayıp devam ediyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: kralberk13 ve EroL
kralberk13

kralberk13

Üye
biz buna kı
Yok balıklar için çok sıkıntı olmuyor. 5 saniye bir unuttukları için sürekli noluyo lan kafasındalar tam anlayacakken bi daha unutuyorlar :D Zaten dikkat ettiysen 5 saniyeden fazla ritmik bir şekilde yüzmüyorlar bi duraksayıp devam ediyorlar :D
biz buna ayzaymır diyoruz :D