Nokia 603 te olmadı arkadaşlar, kalvye kullanan bir yere girdiğim anda tel restart atıyor, konuda geçen baidu son sürümünü indirdim onda da skin seçemiyoruz yüklü skinler görülmüyor oysaki bu klavyeyi kullanmayı çok istiyordum belle klavyesi beni boğuyor
iphone skins in sbkt bilmem ne dosyasini aciyorum. fakat dosya acilmiyor diyo. suan baudinin klavyesinden yaziyorum buda rahata benZiyo ama ilk once su iphone skinsini denemem lazim. dosya acilmiyor diyo ne yapcam?
hocam çok saol şuan iphone 2 yi kullanıyorum. yalnız bir sorum olcak mesela whatsapp kullanırken ekranı kaplıyor yani yarısını ve ben yeni iletileri mesela hızlı msjlaşırken göremiyorum o klavyenin kapladığı alanı yukarı alıpta klavyenin altının boş olma ihtimali varmıdır. umarım anlatabilmişimdir. yani klavye geldiği anda ekran nokia 5 gibi mesela yarın ekran olucak saygılarımla
bendeki telefon Nokia C5-03 skinleri baidu/imput/skin bölümüne attım ama programı açıp skins secme yerine girdiğimde 3 adet secenek geliyo 3'ünde de [] [] [] bu şekilde var yüklediğim skin gelmiyor yardım edermisin ?