Bahriyeli ___kaptan___ Dağıtım İznine Geldi Beyler Bayanlar ;)

Sponsorlu Bağlantılar

eşref gümüşsay

eşref gümüşsay

Üye
tekrardan hos geldın

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kardesim geçmiş olsun .:)
Nasildi ? Çok acidi mi ? :ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim geçmiş olsun .:)
Nasildi ? Çok acidi mi ? :ehe

Acımı :D 33 gün acemilik yaptım 2 defa eğitime çıktım 2 defa elime G3 aldım bi atışlara katıldım geri kalan günlerde ise time yazı işleri ve yatış :D 1 ay değilde 3-4 ay acemilik olsa dinime imanıma gıkımı çıkarmam :D o kadar rahattım günde 6-7 defa evi arıyordum falan :D :sirit:

- - - Eklendi - - -

tekrardan hos geldın

Hoşbulduk kardeş :tebessüm:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Abi orda internete giremiyon dimi :ehe

Kayahan14

Kayahan14

Üye
:ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi

sıkıntı yok yola devam :D :sirit: :ehe

- - - Eklendi - - -

Evet kıymetli abilerim ablalarım kardeşlerim dostlarım, bu gece 12'de tekrardan yola çıkıyorum ve usta birliğime katılıyorum :tebessüm: Hakkınızı helâl edin, hafta sonlarında elimden geldiğince buralarda olmaya çalışcam ama unutmayın beni olur mu, seviyorum sizleri :( somuru: <3

ka_za

ka_za

Üye
sıkıntı yok yola devam :D :sirit: :ehe

- - - Eklendi - - -

Evet kıymetli abilerim ablalarım kardeşlerim dostlarım, bu gece 12'de tekrardan yola çıkıyorum ve usta birliğime katılıyorum :tebessüm: Hakkınızı helâl edin, hafta sonlarında elimden geldiğince buralarda olmaya çalışcam ama unutmayın beni olur mu, seviyorum sizleri :( somuru: <3

Unutulman biraz zor. sen yokken bizim bi askerimiz vardi diye seni bekliyodu herkes :) iyi yolculuklar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Unutulman biraz zor. sen yokken bizim bi askerimiz vardi diye seni bekliyodu herkes :) iyi yolculuklar

Unutanların da unutmayanların da canı sağolsun :) :tebessüm: Ama ben asker değilim bahriyeliyim :sirit: :ehe en kısa süre de tekrardan aranıza dahil olacağım inşallah :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Sağ salim git abi :bye:

Üst Alt