Bahçıvan Kebabı

  • 29 Mart 2013
  • 666 Okunma
  • 6 Cevap

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. Malzemeler

    1kg koyun eti
    80gr margarin
    200gr arpacık soğanı
    150gr çalı fasulyesi
    50gr iç bezelye
    2adet dolmalık biber
    2adet domates
    1adet kabak
    dereotu
    1,5bardak su
    tuz

    Yemek Tarifi

    Bir tencerede yağı kızdırıp eti kavurun, suyunu salıp çeksin; arpacık soğanları ekleyin ara ara karıştırarak 15dk daha kavurun, soğanlar ölsün. Ardından kabuksuz doğradığınız domatesleri katın 1-2karıştırıp doğradığınız biber, fasulye ve suyu ilave edin. Tuzunu ayarlayın. Tencerenin kapağını kapatarak 1,5saat pişirin. Etler yumuşayınca kabak ile bezelyeyi tencereye katın 15dk daha kaynatıp ocaktan alın. Kıyılmış dereotu serpip servis sunun.
     


    Yazan: Haydar
  2. kabak bozmuş işi :D
     
  3. Bu konulara açken bakmak iyi olmuyor :D

    :tşk:
     
  4. ewet ya gardım iyice açıttı rarif için :tşk:
     
  5. :D.
     
  6. t9 yanlış yazmış

    - - - Eklendi - - -

    t9 yanlış yazmış
     
  7. hadi bakalım
     
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
Yüklüyor...
15/11/2018 - 21:58