Bada 2.0 yuklu iken 1.1 dönerken Srun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

babayorgun01

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 yuklu iken 1.1 dönerken Srun
wave 723 de bada 2.0 yuklu idi. Bende Ses sorunların dan dolayı geri 1.1 geçmek istedim geçerken nescafe arkadaşımın 1 dosyasını yukledim. hiçbir sorun yok açıldı tkrar dowland moda aldım 2 turk sw dosyasını atarken sonunda tlfon dondu kaldı. bende kabloyu geçtim batarya yı çekip çıkardım şimdi tlfon ne açılıyo nede dowland moda alınıyo ?? YARDIMM

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
hangi konudan yardım aldın yani hangi konudaki adımları uyguladın

babayorgun01

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu bu siteden degil başka siteden yukledim grdşş

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
yardım aldıgın sitenin linkini özel msj olarak gönder ben bi bakayım ne yapmışsın hangi fw yi yüklemişsin ona göre bi çözüm yolu önerelim bu durumda birşey yapamam karambole olmaz yani bozuk değilse bile bozulur cihazın

babayorgun01

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim dedigini bi yapcam bn olursa oyle olur telefonun garıntısı daevam ediyo servis yapar mı bun u garınti dışı mı kalır cvp

----------Eklendi @ 13:23:43 ---------- Yazıldı @ 13:23:10 ----------

herhangi bi program var mı bnu yapmaya sökmeden :))

----------Eklendi @ 13:36:53 ---------- Yazıldı @ 13:23:43 ----------

kaç saat şarjda kalsın kardeşim bu =???

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
2 saat yeterli ama mutlaka olması lazım usb işini dene hızlı hızlı

babayorgun01

Üye
    Konu Sahibi
tmm grş onu denicem bilgilendirme veririm sna

servise yollasam ne olur sence farkına varır mı bnm yaptıgımın

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
varırlar ama umursamıyorlar garanti kapsamında yapılır merak etme ben cok bozdum ama hiç para ödemedim :)

babayorgun01

Üye
    Konu Sahibi
garantiye vermek srun degil onu beklemek :D

babayorgun01

Üye
    Konu Sahibi
gardaş dedigini yaptım olmadı başka çözüm yolu var mı :D

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
​skaptan kardeşin BIOS sıfırlama diye tabir ettiği yöntem vardı sanırım onu denese bir sonuca ulaşamazmı acaba??

babayorgun01

Üye
    Konu Sahibi
nasıl bi yöntem krdş

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
yanlış hatırlamıyorsam cihazın bataryasını çıkartıp açma kapama tuşuna defalarca basıp çekiyorsunuz 10 dk..boyunca bu durumda cihazdaki statik elektrik alınmış oluyordu..bunu en iyi skaptan mod'umuz bilir..

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
yanlış hatırlamıyorsam cihazın bataryasını çıkartıp açma kapama tuşuna defalarca basıp çekiyorsunuz 10 dk..boyunca bu durumda cihazdaki statik elektrik alınmış oluyordu..bunu en iyi skaptan mod'umuz bilir..

Skaptan
1 - bataryanı cıkar 5 dk bekle batarya cıkıkken telefonun acma tuşuna 5 saniye basılı tut
2 - sonra bataryayı tak telefonu açma !!!
3 - usb kablonu pc ye tak ve telefonun girişine hızlı bir şekilde 15-20 defa hızlı bir şekilde (cok seri olman lazım) tak cıkar
4 - artık telefonun biosu sıfırlanmış durumda telefonu şimdi ses kısma + acma tuşu + kilit tuşuna basarak download mode ye alabilirsin

bu yöntemi denedikten sonra forumda %80 kullanıcı olumlu sonuç almıştır

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz

babayorgun01

Üye
    Konu Sahibi
gerıde kln %20 ıcınde bnde varım glıba hala bır tık yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt