Bada 2.0 sazanları yada kobayları içeriye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
ozaman telefonu tekrar pc'ye bağlayıp aygıt yöneticisinden sürücüsünü bulup kaldır daha sonra tekrar bağla cihazı bırak yüklemesini tam olarak yapsın..bu da olmuyo dersen sürücüyü kaldırma güncellemeyi dene..normalde bu şartlar altında kurtarman lazımdı teli...
evet kardeş download mode ya alabiliyorum ayrıca bu yazdıklarının tamamını uyguladım ve ayrıca benim cihazda problem yok 2.0 beta kullanıyorum benim sorunum 1.2 ye dönememek ml5.62,ml5.64,ml5.65 hepsiyle denedim ve ml 5.64 te port searc a tıkladıgım da dowload aktif olmuyor :vur:vur:vur:vur yardım edebilecek birileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yokmu kardeşim ayrıca kiesi de kaldırıp denedim yinede olmuyor

c-timi

Üye
Merhaba
Dün akşam bende bada 2.0 multi loader aracılığı ile geçiş yaptım ve elektirkler kesildi rom uçtu
Sonra elektrikler geldi tekrar yükledim bada 2.0 inceledim beta sürümü güzeldi fakat tekrar bada 1.2 ye dönüş yapmak istedim senin sorununu bende yaşadım

Bunun sebebi bada 2.0 USB sürücülerinden kaynaklanıyor
(Bada 2.0 yüklediğin multiloader versiyonunu aç) ve 1.2 fw dosyalarını sürükle port search yaptığınla görmesi lazım
yine olmaz ise Bada 2.0 için yüklediğin SAMSUNG USB sürüsülerini kaldır tekrar dene

cellmanbash

cellmanbash

Üye
bence sabırsızlık ediyoruz çünkü ios 1 yıllık değil 5 yıllık bir işletim sistemi bizim ki ise aşağı yukarı 1,5 yıllık daha yeni ve kullanıcı sayısı az bence sabır etmemiz lazım...

• Beğen
Tepkiler: clonexcell
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt