Bada 2.0 sazanları yada kobayları içeriye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 sazanları yada kobayları içeriye
Forumu uzun süredir takip ediyorum bende bir 8500 kullanicisiyim baslikta elestirim kendimle beraber diger sazan arkadaslarima o kadar kalabaligiz ki bu kadar kalabalik bir grup birlik olup biarada bi yerlere fax cekse imza toplasa vallahi devlet kadrosuna alirlar yani biraz bu isi madem ciddiye aliyoruz telefonum bozuluyor pert oluyor bununla ugrasacagimiza aramizda sececegimiz bir kisiyi tayin edelim samsunga yuklenelim ugrasalim hakkimizi savunalim belki zorlasak beta sürüm yüzünden sürüm sürüneceğimize bakarsin yerine tam surume bile kisa zamanda ulasiriz ne dersiniz arkadaskar ?

haqqus

haqqus

Üye
cok beklersin derim :) Samsung pek ardında durmuo yazılım desteğinin

mustafa1800

Üye
durum biraz zor :D

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar mı vahim ben varim diyen cevap yazsin

ozan2020

ozan2020

Üye
Kimse sana zorla yükle demiyorki samsung kiese çıkmadan yüklersek olucagı olur hiç birde kanıtlaymazsın bu kadar basit ;)

tht_mehmet

tht_mehmet

Üye
Bu beta sürümü samsung dağıtmadı, dolayısıyla savunulacak bir olay da yok.

fullwar

fullwar

Üye
Her yerde bulabileceğiniz Bada 2.0 sürümü Beta testerlere dağıtılan ve bunlardan birilerinin sızdırdığı Beta sürümdür. Beta için kayıt yaptıran kişilere Samsung her türlü desteği sağlıyor fakat biz bu desteğin içinde değiliz. Bize düşen riske girip Bada 2.0 ı zor yoldan yükleyip sonuçlarına katlanmak yada Kies e düşen Final sürümü bekleyip hatasız kullanmak.

hasan_1440

Üye
Kardeş konu açmak için açmışsın resmen. Yok beta sürüm denmese bilmeyen yapmasın denmese hata sonucu telefon bozulur denmese beta sürümde her şeyin çalışmayacağı bunun beta olduğu söylenmese tamam. Veya samsung dan adamlar gelip belde silah yükle bunu dedilerse ona da varım. Ama merakını kontrol edemeyip yüklemeye daldıysan üstüne birde telefon pert olup ben ve bunu yapan bütün herkese sazan diyorsan otur aklını topla tekrar gel buraya. Beta Tester sürümünü alıp yükledikten sonra herşey senin sorumluluğunda. Hatta böyle düşünüyorsanmultiloadera elini sürme kaldır makibneden. normal bir fw yi bile multiloader ile atarken sorun çıkarsa telefon garanti dışı kalabilir. 2 telefona sürüm yükseltme düşürme yükseltme derken çıktığı günden beri 4 kere beta sürümü yükledim bende birşey yok.

tesadüf05

tesadüf05

Üye
Kendi adına konuş sazan olabilirsin bu bir tercihdir kimse zorla bada 2.0 ye geç demedi sorunlarından bahsettiler zaten ne yapmaya çalışıyosun bu sözlerinle ???

hayatperest

hayatperest

Üye
arkadaş baya nüfuzlu galiba yok imza toplasak devlet kadrosuna geçermişiz :aha:

1. olarak herkesin belirttiği gibi bu beta sürümü kimse sana zorla yükle demedi.
2 bu sürüm sadece uygulama geliştiricilerine dağıtılan sürüm.
3 adamlar zaten sürümü bitirseler yayınlarlar, senin 60-70 kişi arasından seçeceğin bir kişiyi kim takar. sınıf başkanı mı seçiyoruz? :d:
ve son olarak sazan olabilirsin ama kendini anlatan bir yazı yaz önce. bir sazan nasıl hisseder :kop: sabahtan akşama kadar ne yapar vs. biz de ona göre sazan olup olmadığımız konusunda bir karara varalım.

not: sazan olmasan burda ne işin var vs. 3. sınıf espriler yapma bunun üzerine lütfen. kimsenin kimseye hakaret etme hakkının neden olmadığını bu yazıyı okuyunca hissettiklerinden anlamışsındır umarım. :bye2:

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
özur dilerim ama sazan guzel ve temiz bir mahlukattir bu kadar alinmaya gerek yok ne kadar cok espirili arkadaslar varmis yorumlari okuyunca gulmemek elde degil ,sizlere hak veriyorum en iyisi final sürümunu beklemek ama destek bolumu benle beraber copluge dondu basliklara bakiyorumda eyvahh ki ne eyvah telefon tamircisi yazilimcisi olmak varmis be basligim icin ozur dilerim hakkinizi helal edin bu dunya isleri adamin canini sıkıyor

ozan2020

ozan2020

Üye
Bada daha kendi sitesinde bile sunmamış:) be

mustafa1800

Üye
mllete deneme sürümü olrak verilior bizm sazanlarda şu eksk bu eksik die atlıor helal olsn .D

muhit01

Üye
Kardeş konu açmak için açmışsın resmen. Yok beta sürüm denmese bilmeyen yapmasın denmese hata sonucu telefon bozulur denmese beta sürümde her şeyin çalışmayacağı bunun beta olduğu söylenmese tamam. Veya samsung dan adamlar gelip belde silah yükle bunu dedilerse ona da varım. Ama merakını kontrol edemeyip yüklemeye daldıysan üstüne birde telefon pert olup ben ve bunu yapan bütün herkese sazan diyorsan otur aklını topla tekrar gel buraya. Beta Tester sürümünü alıp yükledikten sonra herşey senin sorumluluğunda. Hatta böyle düşünüyorsanmultiloadera elini sürme kaldır makibneden. normal bir fw yi bile multiloader ile atarken sorun çıkarsa telefon garanti dışı kalabilir. 2 telefona sürüm yükseltme düşürme yükseltme derken çıktığı günden beri 4 kere beta sürümü yükledim bende birşey yok.

hasan kardeş ben bada 2.0 yükledim bir sorun yok fakat eksikliklerinden dolayı 1.2 ye dönmek istiyorum ama olmuyor ne yaptıysam olmadı bitürlü LİSMORE GELMİYOR MultiLoader DA SEN NASIL GERİ DÖNEBİLİYORSUN YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM [email protected] teşşekürler

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kardeş bende senin gibi bada 2.0 ye geçtikten sonra birkaç neden yüzünden geri dönmek istedim 1.2'ye yapman gereken ekstra birşey yok eğer imkanın varsa multiloader 5.64'ü indir ve indirebiliyosan XXJID versiyonunu indir 1.2'ler arasında en stabil çalışan fw odur..gerekli adımları bada 2.0'de yaptığın gibi yap sorun çıkmaması gerek..
hasan kardeş ben bada 2.0 yükledim bir sorun yok fakat eksikliklerinden dolayı 1.2 ye dönmek istiyorum ama olmuyor ne yaptıysam olmadı bitürlü LİSMORE GELMİYOR MultiLoader DA SEN NASIL GERİ DÖNEBİLİYORSUN YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM [email protected] teşşekürler

muhit01

Üye
kardeş bende senin gibi bada 2.0 ye geçtikten sonra birkaç neden yüzünden geri dönmek istedim 1.2'ye yapman gereken ekstra birşey yok eğer imkanın varsa multiloader 5.64'ü indir ve indirebiliyosan XXJID versiyonunu indir 1.2'ler arasında en stabil çalışan fw odur..gerekli adımları bada 2.0'de yaptığın gibi yap sorun çıkmaması gerek..

evet hepsini yaptım 5.64 ü de xxjıd da ama olmuyor sen nasıl yaptın kardesim lismore yazısı gelmiyor

----------Eklendi @ 15:12:25 ---------- Yazıldı @ 14:51:15 ----------

lütfen biri bana yardım etsin kafayı yiyecem 5.65 te lismore yazısı geliyor ondada yuklemede hemen hata veriyor :vur:vur:vur:vur:off::off::off::off::off::off::vur:vur

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
sakin ol kardeşim şimdi bişey bilmek istiyorum sen şu an cihazı dowload mode'ye getirebiliyomusun??eğer getirebiliyorsan ml 5.64'te lismore yazısı olmaz port search yaparsın download butonu aktif olduğunda yüklersin bak benim cihaz brick olduğunda beşinci denememde olmuştu hemen olmuyo...ve şunları kesinlikle uygula pc'yi aç kapa antivirüs programlarını deaktif yap kies'i kaldır(Çünkü multiloader ile kies aynı sürücüyü paylaştıklarından sorun çıkar)ve ve kesinlikle bilgisayar yöneticisi olarak başlat pc'yi bunları uygula %100 kurtarırsın cihazı benim başıma 2 defa geldi
evet hepsini yaptım 5.64 ü de xxjıd da ama olmuyor sen nasıl yaptın kardesim lismore yazısı gelmiyor

----------Eklendi @ 15:12:25 ---------- Yazıldı @ 14:51:15 ----------

lütfen biri bana yardım etsin kafayı yiyecem 5.65 te lismore yazısı geliyor ondada yuklemede hemen hata veriyor :vur:vur:vur:vur:off::off::off::off::off::off::vur:vur

feyzammm

feyzammm

Üye
sazan kobay bunlar ayıp şeyler kimse kimseye zorla bi,şey yükletmiyo ki benim sürümüm 1.2 kiesten yükledim kullanıyorum kies 2.0 ı verirse onuda yüklerim sorun çıkarsada samsung düşünsün kimse kimseyi sazan kobay yapma hakkına sahip değil :nono:

ozan2020

ozan2020

Üye
:) valla güncelleme sırasında baglatı koptu tel çoktu kullanıcı hatası ;) hiç bir şkilde kanıtlayamzsın he kanıtlarsın oda anakart yanarsa ;)

muhit01

Üye
sakin ol kardeşim şimdi bişey bilmek istiyorum sen şu an cihazı dowload mode'ye getirebiliyomusun??eğer getirebiliyorsan ml 5.64'te lismore yazısı olmaz port search yaparsın download butonu aktif olduğunda yüklersin bak benim cihaz brick olduğunda beşinci denememde olmuştu hemen olmuyo...ve şunları kesinlikle uygula pc'yi aç kapa antivirüs programlarını deaktif yap kies'i kaldır(Çünkü multiloader ile kies aynı sürücüyü paylaştıklarından sorun çıkar)ve ve kesinlikle bilgisayar yöneticisi olarak başlat pc'yi bunları uygula %100 kurtarırsın cihazı benim başıma 2 defa geldi

evet kardeş download mode ya alabiliyorum ayrıca bu yazdıklarının tamamını uyguladım ve ayrıca benim cihazda problem yok 2.0 beta kullanıyorum benim sorunum 1.2 ye dönememek ml5.62,ml5.64,ml5.65 hepsiyle denedim ve ml 5.64 te port searc a tıkladıgım da dowload aktif olmuyor :vur:vur:vur:vur yardım edebilecek birileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yokmu kardeşim ayrıca kiesi de kaldırıp denedim yinede olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt