Bada 2.0 Kies'e Bugün Geliyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Bada 2.0 Kies'e Bugün Geliyor !
Evet yanlış okumadınız Bada 2.0 Kies'e Bugün geliyor'DU RÜYAMDA ! YETER LAN RÜYALARIMA GİRDİ ! Çok güzeldi ama böyle yavaş yavaş iniyor kuruluyordu whatsapp teamwiever skype gibi güzel uygulamalar gelmiş. Bir uyandım ağlıyacaktım

miown

Üye
aman diyim heyecan yaptım bu başlıkla birazdan kulaklarınız çınlar benden söylemesi

Tepkiler: cellmanbash

Skaptan

Emekli Yönetici

hadi hayırlısı

Yanlız kardeş kusura bakmada çok küfür yersin böyle başlık konurmu ya

Konu Sahibi
Şaka değil yav harbi gördüm rüyamda Biliyorum önce tereddüt ettim ama nasılsa gelecek bu dayanamadım yapıverdim

Praetor

Emekli Yönetici

İyi de konu yeri yanlış

Millet heyecanlanmasın boşuna...

Skaptan

Emekli Yönetici

İyi de konu yeri yanlış

Millet heyecanlanmasın boşuna...

admin ne diyecegim bu tarz konular gözünden kaçmıyor ama benim maxicepten istediim birşeyi umursamıyorsunuz hiç hazır seni görmüşken yazayım dedim

ruyanin anlami su ,telefonun suya dusup bozulacak 2.0 i hic goremeyeceksin samsung hayatindan cikacak cin mali telefonlari kullanip cin mali telefona oyun progran atmak icin forum sitelerinde dolasik beyin a...ciklamasi gecirip hastanelere dusecen madem ruyani anlatmissin mafem kafa buluyon bizde ruyani yoralim e burasi ruya anlatim yeri olmadigina gore yanlis yerde yanlis isler yapiyosun kardesssssss

Konu Sahibi

Sakin ol dostum zaten konu taşındığı için önemi yok hadi dağılalım. Ve şaka bi yana Bada 2.0 ın gelmesi pek çok kişinin telefonu değiştirip değiştirmeme kararını etkileyecek sanırım. Ayrıca boşa heveslendirdiğim herkesten teker teker özür dilerim. Arada olsun bu kadarda

erem.qns

Üye
Len barçın ne adamsın moruk
Olum dedim Apple danmı kıskandı bunlar. Apple da yayınladı bugun IOS 5 i

yani varya insan biraz vicdanlı olur böylemi konu açılır be birader millet kalpten gidecekti nerdeyse valla çoğu adam başlığı okuyup cihazı bilgisayara bile bağlayabilir taki konuyu okuyunca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...