Bada 2.0 Kies'e Bugün Geliyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 Kies'e Bugün Geliyor !
Evet yanlış okumadınız Bada 2.0 Kies'e Bugün geliyor'DU RÜYAMDA ! YETER LAN RÜYALARIMA GİRDİ ! Çok güzeldi ama böyle yavaş yavaş iniyor kuruluyordu whatsapp teamwiever skype gibi güzel uygulamalar gelmiş. Bir uyandım ağlıyacaktım :'(

miown

Üye
aman diyim heyecan yaptım :) bu başlıkla birazdan kulaklarınız çınlar benden söylemesi :)

• Beğen
Tepkiler: cellmanbash
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Evet yanlış okumadınız Bada 2.0 Kies'e Bugün geliyor'DU RÜYAMDA ! YETER LAN RÜYALARIMA GİRDİ ! Çok güzeldi ama böyle yavaş yavaş iniyor kuruluyordu whatsapp teamwiever skype gibi güzel uygulamalar gelmiş. Bir uyandım ağlıyacaktım :'(

hadi hayırlısı :):)

ceycey111

ceycey111

Üye
Yanlız kardeş kusura bakmada çok küfür yersin :D böyle başlık konurmu ya :D

hassanozkaya

Üye
biride badaturiyede ayni sakayi yapmis :)

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
Şaka değil yav harbi gördüm rüyamda :D Biliyorum önce tereddüt ettim ama nasılsa gelecek bu dayanamadım yapıverdim :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:ehe
İyi de konu yeri yanlış :D

Millet heyecanlanmasın boşuna...

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
:ehe
İyi de konu yeri yanlış :D

Millet heyecanlanmasın boşuna...

admin ne diyecegim bu tarz konular gözünden kaçmıyor ama benim maxicepten istediim birşeyi umursamıyorsunuz hiç hazır seni görmüşken yazayım dedim

guro123456

Üye
ruyanin anlami su ,telefonun suya dusup bozulacak 2.0 i hic goremeyeceksin samsung hayatindan cikacak cin mali telefonlari kullanip cin mali telefona oyun progran atmak icin forum sitelerinde dolasik beyin a...ciklamasi gecirip hastanelere dusecen madem ruyani anlatmissin mafem kafa buluyon bizde ruyani yoralim e burasi ruya anlatim yeri olmadigina gore yanlis yerde yanlis isler yapiyosun kardesssssss

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
    Konu Sahibi
ruyanin anlami su ,telefonun suya dusup bozulacak 2.0 i hic goremeyeceksin samsung hayatindan cikacak cin mali telefonlari kullanip cin mali telefona oyun progran atmak icin forum sitelerinde dolasik beyin a...ciklamasi gecirip hastanelere dusecen madem ruyani anlatmissin mafem kafa buluyon bizde ruyani yoralim e burasi ruya anlatim yeri olmadigina gore yanlis yerde yanlis isler yapiyosun kardesssssss

Sakin ol dostum :D zaten konu taşındığı için önemi yok hadi dağılalım. Ve şaka bi yana Bada 2.0 ın gelmesi pek çok kişinin telefonu değiştirip değiştirmeme kararını etkileyecek sanırım. Ayrıca boşa heveslendirdiğim herkesten teker teker özür dilerim. Arada olsun bu kadarda :)

erem.qns

erem.qns

Üye
Len barçın ne adamsın moruk :D
Olum dedim Apple danmı kıskandı bunlar. Apple da yayınladı bugun IOS 5 i :D

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye

yani varya insan biraz vicdanlı olur böylemi konu açılır be birader millet kalpten gidecekti nerdeyse valla çoğu adam başlığı okuyup cihazı bilgisayara bile bağlayabilir taki konuyu okuyunca :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt