bada 2.0 cıkan son betayı kullanıyordum telefon acılmaz oldu !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
liverali

liverali

Üye
    Konu Sahibi
bada 2.0 cıkan son betayı kullanıyordum telefon acılmaz oldu !!!
arkadaslar 1 haftadır cıkan yeni betayı kullanıyordum diger cıkan betalara nazaran daha stabildi lakin ben arayan kisiyi ses li soyleyen ozelliği aktif hale getirdim ,telefonu cp moda aldım , mavi ekran hatasını low yaptim , bugun itibariyle gelen ara bittikten sonra ekran o sekil donmaya basladı , cagri gelince tel dondu kapatip actim , aynı bataryayı cıkardım taktım veee telefon daha ne acılır ne sarj alir hale geldi ve suan servise verdim suan servisten gelecek haberlerı beklıyorum... tavsiyem fazla betalarla muhatap olmayın stabil surum cıkana kadar 1.2 de kalın malum bu devirde para kolay kazanılmıyor :D

nidforspid

nidforspid

Üye
arkadaşlar ben sammobileda lasentenza diye bir elemanın buk1 ini kullanıyorum son sürümden hız olarak hızlı mı yavaşmı bilmiyorum ama daha stabil oldugu kesin çıktığı günden beri bir kere mavi ekran yada restart vermedi bilginiz olsun

furkey

Üye
Mavi ekran hatasını low yapmak telefonun sadece mavi ekran vermesini önler. Firmware de olan hatalar yine aynen kalır yani onu düzeltmenin bir yolu yok update etmekten başka. Ondan dolayı hatalı bölümlerle karşılaşıldığında kasmalar normal. Ki bu bir beta stabil olması beklenemez...

liverali

liverali

Üye
    Konu Sahibi
mavi ekran hatası almamak icin low yapmanın ne anlama geldigini ne mantıkla caliştigini biliyorum burda konu baslık acmam yardım beklemek değildi yaptıklarımı tekrarlayıp baskalarınında aynı hatayı yapmalarının onlemek farklı sekilde yapilan faklı kombinasyonların sonucları değişik olabiliyor , benim sadece tavsiyem stabil surumun beklenmesi. sagolun

gizli99

Üye
benim de telefon restart aldı, açılışta kısır döngüye girdi, açılmaya çalışıyor restart alıyor filan.. ben de 1.2 sürüme geri döndüm. tadına bakmak için iyi ama sonra stabil sürüme dönmek lazım, çok lazım olduğu bir zamanda telefonsuz kalmamak için.

azerinaski

Üye
selam arkadaşlar yerimi bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var.
samsung wave 2 telefonuma internetten indirdiğim bir klasörde yaklaşık 50 wallpaper yükledim (yanlışlıkla telefonun images klasörüne yükledim) ve şimdi telefon sürekli acılıp acılıp kapanıyor sim kartı çıkardım hafıza kartını çıkardım hiçbir şekilde teli açıp o klasörü silemiyorum sadece 3-4 saniye acık kalıyor bazen bazense direk açılır açılmaz resetliyor ve sürekli böyle
lütfen bana bi çare söyleyin.
telefonu download mode ile kiese bağlamaya çalışıyorum kies tanımıyor.
telefonu açmadan hafızasına müdahale yada hard reset atma gibi bir yol mı acaba? şuan çaresizim bildiğiniz bir çare varsa yardım edin lütfen.....

caca-006

caca-006

Üye
servisin sonucunu bana mesaj atarmısın

liverali

liverali

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bir parca değişimi olmamasına ragmen garanti kapsamında 100 tl yazılım yukleme ucreti istediler avrupaya ait bir yazılım kullanıldıgını illegal oldugu ıcın bu ücretiin talep edildigini soylediler bilginize :D cihazı o halde geri istedm forumdaki yardımlardan kendım halledebılır mıyım bakacaz :D

eneschad

Üye
herhangi bir parca değişimi olmamasına ragmen garanti kapsamında 100 tl yazılım yukleme ucreti istediler avrupaya ait bir yazılım kullanıldıgını illegal oldugu ıcın bu ücretiin talep edildigini soylediler bilginize :D cihazı o halde geri istedm forumdaki yardımlardan kendım halledebılır mıyım bakacaz :D

download moda girmiyormu telefon şimdi

fullwar

fullwar

Üye

Dosutm teknik servis senden 100 TL yazılım yükleme ücreti isteyemez. Eğer senden bu ücreti alırsa telefonun garanti dışı kalmış demektir kaldıki yazılım yükleme heryerde en fazla 40-50 lira. Servise giren ürün ne olursa olsun ilk önce soruna bakılır sonra kullanıcı hatasımı değilmi diye bakılır ve seçenek sunulur. Sana 100 TL söylüyorlarsa database e garanti dışıdır diye kaydı girilmiştir. Bence şunu belirtmelisin ben Samsung'un beta testeriyim ve bu rom bana Samsung'dan geldi diye. Bada 2.0 beta sürecinde Samsung bu romları kendisi gönderiyor diye. Birilerine atılmış olan maillerdende örnek gösterebilirsin. Belki işe yarar. Sen genede arkasını bırakma 100 TL çok garip geldi bana. Olmazsa dışarıda daha ucuza yaptırırsın.

liverali

liverali

Üye
    Konu Sahibi
telefonu dısarda turkcell in bir teknik servisinde 35 tl ye yaptirdim telefona rifbox mı ne kullanarak jtag boot recovery yaptı download mode a girebildim bende evde tekrar eski 1.2 rom una geçtim , ayrıca telpa nın garanti takıp sayfasından ime ile telefonu sorgulandıgımda " yesıl " olarak garanti kapsamında yazıyordu ve onarim icin ücret onayı bekleniyor bunu gorunce cichazi geri istedim.

fullwar

fullwar

Üye
telefonu dısarda turkcell in bir teknik servisinde 35 tl ye yaptirdim telefona rifbox mı ne kullanarak jtag boot recovery yaptı download mode a girebildim bende evde tekrar eski 1.2 rom una geçtim , ayrıca telpa nın garanti takıp sayfasından ime ile telefonu sorgulandıgımda " yesıl " olarak garanti kapsamında yazıyordu ve onarim icin ücret onayı bekleniyor bunu gorunce cichazi geri istedim.

Anladım. Neyse kurtulmuşsun servisten. Bende bir süre önce servise düşmüştüm bağıra çağıra hallettim sorunumu ve hiçbir ücret alamadılar ayrıca 40 kere aradılar kusura bakmayım, tüh ayıp etmişiz, firmamız adına özür dileriz falan diye. Umarım kimsenin telefonu bozulmazda bu gereksiz aracı firmalarla muhattap olunmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...