savens
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşım official faln değil bu denemeden sallamayın lütfen
Size burada costum fw sunuyoruz.Siz bence biraz arastırında ondan sonra...Konuşalım
Bu fw Avrupa Kiesinde yayınlanan fw'dir.
Fw offical sürümdür.
Offical sürümde hata olmıycak diye bir durum söz konusu değildir.
Biz ise badaTurkiye takımı olarak Costum fw yaptık ve SHP ve voice call Eklendi.
Lütfen yorum yaparken araştırınız.Tam kesin bilgiye sahip iseniz ozaman tartısma ortamı yapalım.
Saygılarımızla ;
BadaTurkiye
Benim bildiğim kadarıyla avrupa daki normal kullanıcılar yükleyemiyorlar bu güncellemeyi. CheckFusDownloader_v2.1 ile kontrol edince sadece test moda geçildiğinde almanya dan görünüyor bu güncelleme. yani mormal sürüm değil, test sürümü. tek farkı var, kies ten yayınlanması. o da sadece beta kullanıcılarına. Yazılımda çok fazla hata var, reset alıyor cihaz. Bu kadar bariz hatalar içeren bir rom u avrupa ya normal kullanıcıya sunacaklarını düşünemiyorum zaten.
Ayrıca siz bir yazılım geliştirmiyorsunuz. Mevcut yazılımın bazı özelliklerini kurcalayarak, dosyaları değiştirerek filan aktif hale getiriyorsunuz. emeğinize saygım olmakla birlikte sanki çok büyük müdehaleler yapıyormuşsunuz gibi görünmesini yanlış buluyorum. Samsung'un bıraktığı açıkları kullanıyorsunuz sadece.
Android'i bada2ya taşımaya çalışan muhteremler gerçek yazılımcılık yapıyorlar, bir yazılımcı olarak ellerinden öperim, projeyi bitirseler de bada dan kurtulsak... en koyu bada'cıyı bile bezdirdi bunlar.. para etse satıcam telefonu..
----------Eklendi @ 16:43:48 ---------- Yazıldı @ 16:41:05 ----------
şunu da diyeyim, önceki fw ler de dahil olmak üzere hepsi official dır. Kimse kalkıp da bada'nın kopyasını yapmıyor. diğer fw ler beta kullanıcılarından alınıyordu, bu fw kies den.
fark bu kadar.
aynı olan ise hepsinin beta olması.
official demek final sürüm demek değildir. bu ayrımın iyi yapılması lazım.
tebrik ederim arkadaşım anlatımın, ve alçakgönüllüğün için..
bada türkiye başarısız bulduğum bir gurup..burası daha geniş yelpazeye yayılmış fikir insanlarıyla birlikte konuya merakı olan insanların toplandığı bir havuz..bu sebeple bu forum her daim en iyiler arasında olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?