üstün olmasa bu kadar kendimizi paralarmıyız yüklerken insanın aklı çıkıyor ya elektirik giderse ya usb driverleri yanlıs yüklediysen gibi sonuçta hiç açılmamakta vardı yüklerken usb driverlerini yükleyin sorun olmaz
frimwareyi indirdim attim flasha. Eve gidince yukliycem. Problem olursa tanidik telefoncm var. Kendisi hallederiz bisi olursa dio. Galaxy S uzernde cok oynuo. Quart com ile hallederz dedi bakalm. Ona guveniyrm
Kamera bu beta sürümde kısıtlı unutmayalım ben sadece kamerayüzünden 1.2 ye geri döndüm yoksa cok güzel olmuş son test sürümü kamerasını kullanmam diyorsanız final süümü gelene kadar yükleyin derim birde bada 2.0 final bu degil wll mobil fuarında gösterilen bada 2.0 bu degil onu final sürümünde göreceksiniz
Kamera bu beta sürümde kısıtlı unutmayalım ben sadece kamerayüzünden 1.2 ye geri döndüm yoksa cok güzel olmuş son test sürümü kamerasını kullanmam diyorsanız final süümü gelene kadar yükleyin derim birde bada 2.0 final bu degil wll mobil fuarında gösterilen bada 2.0 bu degil onu final sürümünde göreceksiniz
Kusura bakmayın ama alakası bile yok daha iyi fotoğraf çekior bile denilebilir.... Farketmediniz mi arkadaşımız ekran yakalama görüntüsünü eklemiş ben resim ekleyeceğim birazdan..
Arkadaşlar aceleyle flashsız çekilmiş bir foto. Oda ışığı var sadece.. Yani kamera kısıtlı filan değil bence çok güzel de menü yapmışlar. Oto focusu kendi yapıyor tuşa basıyorsunuz kendi odaklayıp çekiyor. Yanlış bilgilendirme olması..
HaLa IsrarLa Kamerada Sorun War diyorum
Daha Net Cıkması Lazim .
Sadece Sigara Paketi deqiL .
Fotoda kLawye buLanık duruyor ...
Neyse Göz Zevki
Ben Begenmedim .
Tartişma cıkmasın ben 2.0 fLL surum bekLemekden yanaym