bada 1.2 1.0.2 arasında pek bir fark yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
bada 1.2 1.0.2 arasında pek bir fark yok.
Arkadaşlar ben 1.2 den 1.0.2 ye dönüş yaptım ve hiç bir farkın olmadığı çok net açık.
bu kadar ısrarcı bir biçimde beklemenin bir anlamı yok. hatta 1.0 JVJH1 sürümünde olanlarda o sürümü güncelleştirmesede fark yapmaz.

bada 1.2 nin en önemli farkı telefonu USBye bağlayıp içine veri atarkende kullanabilior olmamız. Bunun haricinde birde bekleme modunda Galaxy S inki gibi düşünülüp eklenmiş.
sürümler hep aynı. fark yok. isteyen multiloderla 1.2 ye geçip 1.0.2 ye geri dönüş yapabilir. ama size önerim geçmeyin. boşuna zaman kaybı. Onca sürüm denedim bir farklılığını göremedim inanınki.

eğer değiştirirse bada 2.0 değiştiricek herşeyi tamamen. eğer bir farklılık yaratmak istiyorsanız buyrun android kurun :P ki kuranıda var.
 

merdo85

Üye
herkes wave e android yükleniyo diyo fakat forumda bu işi paylaşacak biri yok sanırım
 
multiloaderla yüklenmior benim bildiğim. ancak youtubeda wavein androidlisini gördüm. ve gayette seri ve akıcıydı. nasıl yükledikleri hakkında bir fikrim yok.


ben aradımda bulamadım. link verir misin. android wave yi merak ettim
 

zmatyar

Üye
şuan bazı arkadaşlar ile deneme yapmaya karar verdik ama telefondan olamakta var deneyeceğiz ama aması vaaaaarrrr
 


arkadaşım bu mesajdaki swype özelliği bada 1.0.2 de de var mı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...