[b] nokıa guncellemelerı genel sorun[/b]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hornyfootballer

Üye
    Konu Sahibi
[b] nokıa guncellemelerı genel sorun[/b]
BENİM TELEFONUM N86.AMA SÖYLE BİR SORUNUM WAR.GÜNCELLEMELERİN TELEFON HAFIZASI DEGİLDE 8GB OLAN HAFIZAYA YÜKLENMESİNİ İSTİYORUM.CÜNKÜ TELEFON HAFIZASINA YÜKLEDİĞİMİZDE HAFIZA ÇOK DOLUYOR.78MB HAFIZASI WAR ZATEN GÜNCELLEMELERİ DE YAPINCA 15MB KALIYOR VE TELEFONUN PERFORMANSI DÜŞÜYOR.BUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM ? Şimdiden Teşekkürler

Progressivity

Progressivity

Üye
hackli sistem varsa onu at flashla

hornyfootballer

Üye
    Konu Sahibi
dediğinden bşi anlamadım arkdadaşım ama telefonumu hacklemedim

^^Positive^^

Üye
BENİM TELEFONUM N86.AMA SÖYLE BİR SORUNUM WAR.GÜNCELLEMELERİN TELEFON HAFIZASI DEGİLDE 8GB OLAN HAFIZAYA YÜKLENMESİNİ İSTİYORUM.CÜNKÜ TELEFON HAFIZASINA YÜKLEDİĞİMİZDE HAFIZA ÇOK DOLUYOR.78MB HAFIZASI WAR ZATEN GÜNCELLEMELERİ DE YAPINCA 15MB KALIYOR VE TELEFONUN PERFORMANSI DÜŞÜYOR.BUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM ? Şimdiden Teşekkürler

Güncellemeler genel olarak hafıza kartına yüklenmez Çünkü telefonunuz telefon hafızası üzerinden çalışır ve sistem dosyaları buradadır...

hornyfootballer

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim mantıklı bir açıklama olmuş ama bunu bende düşündüm tabi.ama mesela sürekli firmware update olucak ve bunun sonu yokmu yani hafıza dolduktan sonrada bi anlamı kalmıyor degil mi :S

^^Positive^^

Üye
rica ederim...update olurken eski dosyaları ezer yeni dosyaları üstüne yazar o yüzden hafızanızda hemen hemen aynı yer kaplar...

hornyfootballer

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım cok teşşekkür ederim arkadaşım :)

americanboy

americanboy

Üye
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt