Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öğrendim fanatikte mynette sporxte yazıyordu 1 maç kesin sonrası büyüklerimiz karar verir ben de mail attım dedim ki bakın maxicep diye bir site var orda bizim Ali ve birkaç arkadaş öyle olmadığını iddaa ediyor diye onlar da özür diledi düzelttiler
greenmile
Üye
direk kırmızının cezasını yeni öğrendiysen büyük problem var demektir.
Bu kadar yıldır maç izliyorsan ve kuralın gerçeğini bilmiyorsan sen de problem değil skandal var demektir
DiaBLoS
Admin
Evet bunca yıldır futbolu takip ediyoruz ... Direk kırmızı kart görenler 2 maçdan men ediliyorlar ... Sen futbolu başka sporlarla karıştırmışsın yıllarca ...
Federasyon da lobisi olanların cezaları 1 maça düşülüyor o ayrı mevzu ...
Sen onu hesaba katarak 1 maç diyorsun , sen de haklısın
Evet bunca yıldır futbolu takip ediyoruz ... Direk kırmızı kart görenler 2 maçdan men ediliyorlar ... Sen futbolu başka sporlarla karıştırmışsın yıllarca ...
Federasyon da lobisi olanların cezaları 1 maça düşülüyor o ayrı mevzu ...
Sen onu hesaba katarak 1 maç diyorsun , sen de haklısın
Ya geç kırmızı olayını sen haklısın dedim gazeteler de yanlış biliyorlar geri zekalılar dedim ya
Galatasaray'ın lobisi varsa Fener federasyon kurdu Ali yaz aylarını unutma diğer konuya bir şey yazamadın hatırlatırım
Ya geç kırmızı olayını sen haklısın dedim gazeteler de yanlış biliyorlar geri zekalılar dedim ya
Galatasaray'ın lobisi varsa Fener federasyon kurdu Ali yaz aylarını unutma diğer konuya bir şey yazamadın hatırlatırım