Aziz Yıldırım'a 169 yıla varan hapis istemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Aziz Yıldırım'a 169 yıla varan hapis istemi

[h=2]Tam 5 ay önce başlayan şike soruşturmasında en kritik güne gelindi. Olgun Peker ve Aziz Yıldırım çete liderliğiyle suçlandı. Yıldırım için 169 yıla varan ceza istenecek![/h]F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Giresunspor eski başkanı Olgun Peker'in aralarında bulunduğu 31'i tutuklu ile İstanbul BŞB eski başkanı, TFF Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ'ın da aralarında bulunduğu 93 tutuksuz şüpheli hakkında 400 sayfa iddianame hazırlandı.

Detayları, İstanbul Başsavcı Vekili Fikret Seçen tarafından bugün açıklanacak şike iddianamesinde Olgun Peker ile Aziz Yıldırım liderliğinde iki ayrı suç örgütünün yer aldığı, Peker'in bir, Yıldırım'ın ise iki numaralı şüpheli olduğu ifadeleri yer aldı.
GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ DA VAR
Yıldırım hakkında suç örgütü kurmak ve yönetmek, örgüt faaliyeti kapsamında birden fazla şike eyleminde bulunmak, bu eylemleri organize etmek, şike yasasının yürürlüğe girmesinden önceki 6 maçta şike yapmak suçundan dolandırıcılık, 6 maçta ise şike yapmak suçundan 69 yıldan 169 yıla kadar hapis cezası istendi. TFF Başkan vekili Göksel Gümüşdağ hakkında ise sadece şike yapmak suçundan dolayı ceza isteniyor. .
ŞENER VE ŞAKAR DA VAR!
Şike iddianamesinde Fenerbahçe yöneticileriyle birlikte halen tutuklu bulunan Beşiktaşlı üç yönetici ile Trabzonsporlu yöneticilerin de şüpheli olarak yer aldıkları belirtildi. Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ile Beşiktaş A Takım Güvenlik ve Protokol Müdürü Ahmet Ateş şike yapmak suçlamasıyla tutuklanmıştı. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Cumhuriyet Savcılığı'nca ifadesi alındıktan sonra hakkında yurtdışına çıkış yasağı konularak serbest bırakılmıştı. Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar ise Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Diğer yöneticiler ise Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

arslansem

arslansem

Üye
Hani yakında çıkıp derbiyi yerinde izleyecekti :ehe

uran22

Üye
az bile bu ceza!

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Türkiyede kim herhangi bi suçtan 169 yıl aldıkı bu alacak :hmmm

uran22

Üye
buda doğru bir insan parçala 16 yıl yat şike yap 169 yıl yat bence tam tersi daha uygun oluyor !

greenmile

greenmile

Üye
Merak etmeyin hepsinden aklanacagiz.Bazi arkadaslar direk kirmizi kartin daha kac mac oldugunu bilmezken pfdkya tedbirli sevk edilmis isimlerin maclari izlemesinin mumkun olmayacaginin farkina varamayacaginin dogal oldugunu varsayiyoruz

(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)

arslansem

arslansem

Üye
Merak etmeyin hepsinden aklanacagiz.Bazi arkadaslar direk kirmizi kartin daha kac mac oldugunu bilmezken pfdkya tedbirli sevk edilmis isimlerin maclari izlemesinin mumkun olmayacaginin farkina varamayacaginin dogal oldugunu varsayiyoruz

(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)
Ulen Murat seni zeki bilirdim demek sen de anlamadın benim kart olayımda demek istediğimi :ehe ben de aynen bunu diyordum o konuda.açıklama var anlama kabiliyeti sınırlı olanlar için ikna yok :ehe

greenmile

greenmile

Üye

Ulen Murat seni zeki bilirdim demek sen de anlamadın benim kart olayımda demek istediğimi :ehe ben de aynen bunu diyordum o konuda.açıklama var anlama kabiliyeti sınırlı olanlar için ikna yok :ehe

açık açık gazete tvlerden duyduğunu yazmışsın sonrasında o konuda bize hak vermiştin diye hatırlıyorum

arslansem

arslansem

Üye
O Ali tatmin olsun kendini haklı çıkarsın mutlu olsun diye dedim ve yedi :ehe ama sen de yemişsin :ehe

Burak

Üye
169 yıl mı ?

çok fazla. :hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Semih her zaman ki gibi işkembeden sallıyor . He deyin geçin :)

cargo3230

cargo3230

Üye
169 yıl önce düşer 16 yıla ensesi kalın diye sonra 6 ya düşer iyi halden 3 e düşer fenerli diye 1,5 düşer zaten 6 ayı ayttı diye salıverirler .....:ehe:ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: arslansem
arslansem

arslansem

Üye
Not:Yine haklı çıktı Ali :ehe
kızma be oğlum şaka yapıyoruz şurada :D

greenmile

greenmile

Üye
bunun adı hep böyle olmuştur zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...