Telefon Tavsiyesi Azami 800 ₺ Telefon Tavsiye ederim diyenler!!! Neredesiniz!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
Meizu mu bu model. ? Bir de şebeke üstünden görüntülü konuşma desteği var mı
dediğiniz modelde şebeke üzerinden görüntülü görüşme özelliği bulunmuyor.

yaytas

yaytas

Üye
şebekden görüntülü konuşma artık neredeyse hiçbir telefonda bulunmuyor ama 700-800 tl civarı bi fiyat giriş seviyesi cihazlar ve orta sekment cihazların alt kısımlarını oluşturuyor eğer ram istemem dersen discovery air 1 gb ram ile kullnılabilir şebekeden 3g konuşma var
ve ya preo teknosa adında bir telefon var 749 tl gibi bir fiyatı var eger dersen 880 tl ye çıkarım birazda riske girerim (teknoloji şans işi ve gm kullancaksan şansın düşük) discovery 2 al ama sorun lu çıkabilir veya elimi taşın altına koyarım dersen huawei ascend p7 gayet kullanışlı bir model şebeke üzerinden 3g aramıyorsan android one gayet kullanışlı orta sekmendin biraz altında kalan bir cihaz 670 tl gibi bir fiyatı var ortalama.. aklıma geldikçe yazarım kardeşim
casper via v5 670 tl
lg g4c 8 gb 800tl
t60 4.5g destekli 870 tl
g3 beat 2gb ram var 760 tl
bi bakarsan cihazlara fikir edinebilirsin

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
hocam merak ettim neden özellikle şebeke üzeri görüntülü konuşma istiyorsunuz? lg g2 bende var arattım hakkaten yokmuş ekseriya samsung cihazlarda varmış dediğiniz özellik.
İki kardeşim işitme engelli. Anne baba da yaşlı. Skype ya da internetli herhangi bir uygulama ile uğraşacak bilgiye sahip değiller. Bu hafta bir tane abime bir tane de babama alıcaz inşallah. Çin markalarını merak ediyorum işin açığı. Meizu falan da hoş cihazları var. Ama tam bir bilgiye ulaşamadım.
Şebeke üzerinden görüntulu görüşme Samsung ve Gm de var. O yüzden bulabilirsen Discovery air 2gb ramli modelini tavsiye ederim
Yada galaxy e5
Bugün gmd air'i kurcalama fırsatı buldum Timde. Bana biraz çıt kırıldım gibi geldi. Bir hafta boyunca araştıracağım bakalım. Şimdilik iki alternatif var. Çin telefonlarına bakacağım bir de. Varsa daha sağlam hissi veriyor meizu sanki. Fiyatı da makul seviyelerde. Bakayım bakalım ne olacak???

byAndroid

byAndroid

Üye
İki kardeşim işitme engelli. Anne baba da yaşlı. Skype ya da internetli herhangi bir uygulama ile uğraşacak bilgiye sahip değiller. Bu hafta bir tane abime bir tane de babama alıcaz inşallah. Çin markalarını merak ediyorum işin açığı. Meizu falan da hoş cihazları var. Ama tam bir bilgiye ulaşamadım.

Bugün gmd air'i kurcalama fırsatı buldum Timde. Bana biraz çıt kırıldım gibi geldi. Bir hafta boyunca araştıracağım bakalım. Şimdilik iki alternatif var. Çin telefonlarına bakacağım bir de. Varsa daha sağlam hissi veriyor meizu sanki. Fiyatı da makul seviyelerde. Bakayım bakalım ne olacak???
Galaxy e5 sizin için uygun bence

• Beğen
Tepkiler: ON9
Aybars1979

Aybars1979

Üye

valla hocam sizinki zoraki bir durum belli. aslında skype karmakarışım bir uygulama bende işin içinden pek çıkamadım sildim attım okadar sıkıntıya gelemiyorum uygulamalarda ama lineda görüntülü görüşme oldukça basit eğer internet sıkıntısı yoksa bence yinede farklı telefonlar değerlendirilebilir gibi duruyor. ben pek tutmamama rağmen şuan lg g2 ler tam fiyat/performans telefonları duruyor. görüntülü görüşme için hem ekran yeterince büyük hem işlemci çok iyi hemde kasan eden bir arayüzleri yok. hafta sonu ev kalabalıktı bende telefon baktığım için gm sinden samsunguna kadar ne kadar gelen varsa kurcaladım telefonları g2 yi hanıma iyi ki almışım dedirtti bana. dediğim gibi pek tutmam aslında ben çin ve kore mallarını. yalnız g2de dikkatimi çeken en büyük sorun ekran çok hassas duruyor yani hafifçe sert bir cisim dokunsa sanki tuzla buz olacakmış gibi.

• Beğen
Tepkiler: ON9
ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
Bakacağız artık. Ya nasip.

Üst Alt