Telefon Tavsiyesi Azami 800 ₺ Telefon Tavsiye ederim diyenler!!! Neredesiniz!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
Azami 800 ₺ Telefon Tavsiye ederim diyenler!!! Neredesiniz!!!
Arkadaşlar eşim için en fazla 700₺lık bir telefon almayı düşünüyorum. Olmazsa olmaz aradığım özellikler:
1. Şebeke üstünden görüntülü konuşma desteği
2. Mini sim kart kullanması.
Bunların dışında pek bir olmazsa olmaz dediğim özellik yok. Aslında Lumia lardan şaşmam ama dediğim gibi şebeke üstünden görüntülü konuşma desteği yok. Fikirlerinizi bekliyorum.

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim eğer biraz daha koyabilirsen Samsung s3 öneririm .

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Bende öyle düşünüyorum da işte parayı ayarlayabilirsem en mantıklısı bu olacak sanırım.

dediklerine bu uyuyor kardeşim ben çünkü nokia ve samsung ağırlıklı kullandığım için bunları önerdim

• Beğen
Tepkiler: ON9
YkPkY

YkPkY

Üye
huawei al.hem kaliteli,hem uygun,hem ince ve zarif hemde istediğin tüm özellikler var.bildiğin kvk garantili cihaz.bayan için uygun.eşimede aldım.geniş ekran koç gibi cihaz

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
huawei al.hem kaliteli,hem uygun,hem ince ve zarif hemde istediğin tüm özellikler var.bildiğin kvk garantili cihaz.bayan için uygun.eşimede aldım.geniş ekran koç gibi cihaz
modeli ve fiyatını yazar mısınız

YkPkY

YkPkY

Üye
u9200 p1.
internetten Bi araştır.yeni modelleride çıktı,androidle çalışıyor

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim bence huwaei şimdi alınmaz 2 yıl sona belki ama şu an servis ağı felan iyi değildir.

ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
YkPkY

YkPkY

Üye
pahalı dediğin 700 ₺

YkPkY

YkPkY

Üye
sen internette mi alacaksın.telefoncularda o fiyata alabilirsinn

• Beğen
ON9

ON9

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyu yaklaşık 1.5 yıl sonra aynı sebepten dolayı tekrar açmamak için hortlattım. Fikirlerinizi bekliyorum.

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
yani s4 alabilirsin g2 dede vardi goruntulu gorusme vardi @OMG90

Emre

Üye
S4 mini alınabilir.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
m1 note iyidir.

byAndroid

byAndroid

Üye
Kuzenimde lg g2 var. Maalesef onda yok imiş. S3 neo ile gmd Air arasında kaldım galiba
Şebeke üzerinden görüntulu görüşme Samsung ve Gm de var. O yüzden bulabilirsen Discovery air 2gb ramli modelini tavsiye ederim
Yada galaxy e5

• Beğen
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Meizu mu bu model. ? Bir de şebeke üstünden görüntülü konuşma desteği var mı
hocam merak ettim neden özellikle şebeke üzeri görüntülü konuşma istiyorsunuz? lg g2 bende var arattım hakkaten yokmuş ekseriya samsung cihazlarda varmış dediğiniz özellik.

Üst Alt