Az Resim Ve Gif Eğlencek Için...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

night990

Üye
    Konu Sahibi
Az Resim Ve Gif Eğlencek Için...
bu resimler,gifler ilginç geldi bana sizlerle paylaşayım dedim...(uydudan download sırasında geldiler)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
gerçekten komik resimler.. teşekkürler.

night990

Üye
    Konu Sahibi
devam arkadaşlar....

jen.lopez i hiç böyle gördünüzmü ayıp ya...

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Jennifer abla olayı açmış burnunu karıştırıp bide yiyo

slayer

Üye
jen. ablayı malesef görmüstüm... afiyet olsun...

gok_han61

Üye
Güzelliğinin sırrı belkide yedikleridir C VİTAMİNİ alıyo koptum kardeş güzeldi

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
HARİKA DOSTUM SAĞOL

kikaksk

kikaksk

Üye
jennifer lopez...iğrenç....

VoLo

VoLo

Üye
jennifer ablamıza afiet olsun

troublesome

Üye
lopez'i bende görmüştüm..midesiz karı
sağol..

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(troublesome &#064; Feb 5 2006, 08&#58;59 PM) [post=272636]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>lopez&#39;i bende görmüştüm..midesiz karı [/b][/quote]

<span style="color:#990000">Marmara Üniversitesi Nöroloji Enstitüsü Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Alev Üneri</span>
"Nezle sırasında çocuklar ve büyükler burun çok tıkandığı zaman genellikle sümkürür. Çocuklara sümkürmeyi öğretiriz. Çünkü normalde doğuşta hiç birimiz sümkürmeyi bilmeyiz. Onun için anne-baba çocuğa; sümkür, hınkır, burnunu temizle der. Aslında bu çok yanlış. Çünkü sümkürmekle burun içindeki enfekte materyali basınçla östakiden orta kulağa gönderiyorsunuz. Yani, orta kulak iltihabı olması için davetiye çıkartıyorsunuz. Aslında fizyolojik olan çekip, yutmak; her ne kadar kulağa hoş gelmese de... Çocuklara bence sümkürmeyi öğretmemek lazım. Büyüklerin de eğer çok rahatsız oluyorsa, basınçla sümkürmemeleri lazım. Korunmak için yapılabilecek en mantıklı şey bu."
<span style="color:#990000">Kaynak: NTV - Sağlık Raporu</span>

Yine de çıkmışken geri tepmek olmaz...

troublesome

Üye
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; Feb 5 2006, 09&#58;46 PM) [post=272682]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(troublesome &#064; Feb 5 2006, 08&#58;59 PM) [post=272636]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>lopez&#39;i bende görmüştüm..midesiz karı [/b][/quote]

<span style="color:#990000">Marmara Üniversitesi Nöroloji Enstitüsü Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Alev Üneri</span>
"Nezle sırasında çocuklar ve büyükler burun çok tıkandığı zaman genellikle sümkürür. Çocuklara sümkürmeyi öğretiriz. Çünkü normalde doğuşta hiç birimiz sümkürmeyi bilmeyiz. Onun için anne-baba çocuğa; sümkür, hınkır, burnunu temizle der. Aslında bu çok yanlış. Çünkü sümkürmekle burun içindeki enfekte materyali basınçla östakiden orta kulağa gönderiyorsunuz. Yani, orta kulak iltihabı olması için davetiye çıkartıyorsunuz. Aslında fizyolojik olan çekip, yutmak; her ne kadar kulağa hoş gelmese de... Çocuklara bence sümkürmeyi öğretmemek lazım. Büyüklerin de eğer çok rahatsız oluyorsa, basınçla sümkürmemeleri lazım. Korunmak için yapılabilecek en mantıklı şey bu."
<span style="color:#990000">Kaynak: NTV - Sağlık Raporu</span>

Yine de çıkmışken geri tepmek olmaz...
[/b][/quote]

EEE? ye de demiyo ki??
sümkürme yawrum aa..Allah&#39;ın verdiği sümükü sen neden atıyorsun..hem mendil hem de sümük israfı..
YE çocuğum,ye..(midir yani?&#33;&#33;)

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
ıyyyyyyyy gözümden düştü diksinirim arkadaşlar ben bole selerden

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Jennifer&#39;e olan ilgim bu resimlerden sonra bir anda yok oldu.

night990

Üye
    Konu Sahibi
birazdaha resim azdaha

<span style="font-size:10pt;line-height:100%">

</span>

night990

Üye
    Konu Sahibi
devam devam,,,

hidayet

hidayet

Üye
güzel resimler sağolasın

S1FR3K1R1C1

Üye
Emeğine Sağlık..

troublesome

Üye
sağolasın..manken gibi poz vermişler..çok tatlılar

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
resimler için tşk cok tatlılar emegine saglık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt