phantomddl
Üye
http://www.maxicep.com/windows-phone-genel-destek/nokia-lumia-920-video-kalite-testi-723241.htmlPaylaşılmadı sanırım.. Bir video örneği..
Böyle örnekler bekliyoruz senden
Bol bol resim bekliyoruz beyaz lumiadanBende kayseripark nokia shop dan beyaz renk telefonumu bugun aldım , ben inanılmaz memnunum herkese öneriyorum , sorusu olanlara cevap vermek isterim
Bol bol resim bekliyoruz beyaz lumiadan
telefon su anda sarjda sabah işim olduğu için ancak akşam ilgilenebildim, bol bol resim ekliyeceğim yakında akşam şantiyeden cıkarken hafif aydınlık ortamda ( saat20:00) resmen akşam üstü aydınlığında resim cektim . Gundüz performansı cok cok iyi değil bence ayarlarda bi sıkıntı var , güncellenerek düzelir diye umuyorum. Gerci ayarda yapamadık ama
Ben agır telefon seviyorum acıkcası ağır derken cok agırda değil ! Telefon gercekten büyük o yüzden agırlık guzel dağılmış yormuyor, daha önce söylemiştim S3 gibi elden ucmuyor. Telefonun malzeme kalitesi cok yüksek , beyazı parlak siyahı mattı.
- - - Eklendi - - -
Bu arada nokia shop dan telefonu ilk alan kişi olduğum için telefonla birlikte fotorafımı cektiler( izin alarak tabi) ne yapıcaklar resimleri bilmiyorum ama böyle bir istek gelmiş merkezden sanırım yada kandırdılar beni )))
- - - Eklendi - - -
Bu arada nokia shop dan telefonu ilk alan kişi olduğum için telefonla birlikte fotorafımı cektiler( izin alarak tabi) ne yapıcaklar resimleri bilmiyorum ama böyle bir istek gelmiş merkezden sanırım yada kandırdılar beni )))
İzmir'de benim de fotoğrafımı çektiler. Nesim bey(konuyu açan kişi) de var dı yanımda, bilmiyorum ne yapacaklar artık
İzmir'de benim de fotoğrafımı çektiler. Nesim bey(konuyu açan kişi) de var dı yanımda, bilmiyorum ne yapacaklar artık
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızresimler de benden şarjım dolsun telefonun fotoğraf performansına bakacam sizlerlede paylaşırım
- - - Eklendi - - -
benim telefonun kutuyuda çocuk açtı ve ilk incelemeyi o yaptı rica etti kıramadım
gördüğüm kadarıyla bazı sarj aletleri beyaz bazıları siyah.. Burada bir anormallik yok tabi..
İşin ilginç tarafı, beyaz telefonlardan siyah sarj aleti çıkarken, siyah telefonlarda beyaz sarj aleti görüyorum. Nokia kendince bir kombin mi yaptı acaba kutu içeriğini dizerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?