saynesim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Skype var, sanırım Viber'da var ya da az kaldı çıkmasına.Tango Video Calls bulamadım biraz ona canım sıkıldı
Pek kurcalayamadım abi ekranını çok sevdim ama güzel bir his veriyor mesaj yazarkenphantomddl kardeşim nasıl telefon beğendinmi
Ekran için jelatin almadım arkadaşlar, almalımıyım çok kararsızımÇizilirmiki sık kullanımda
almalsin. Ne kadar ekran saglam olsa da belli bir sureden sonra camda harelenme başlar. Zaten ucuz bişey.
326 Alıyor. Internet explorer bazı HTML5 standartlarını desteklemiyor ama çok kritik/hayati şeyler değil. Genel önemli olan şeyleri destekliyor.Aaaa, ama birinizde telefonundan html5test.com girip puanını yazsın, sevgili lumia kullanıcıları.
Turkcell ile aynı fiyat, İzmir nokia shop'tan aldım bugün. 1649 TLmerhaba..arkadaşlar turkcellde son kalan beyazlardan birinide ben aldım ama henüz teslim etmediler..
nokia shop lara gelmemiş hala hep arayıp sordum acaba fiyata farkı var mı?
326 Alıyor. Internet explorer bazı HTML5 standartlarını desteklemiyor ama çok kritik/hayati şeyler değil. Genel önemli olan şeyleri destekliyor.
evet 320+6
son testlerde 320+6 bonus aliyordu
evet 320+6ben toplayıp yazmışım
ben bişey rica edeyim o zaman. Markette wpbench diye bir uygulama var indirip bir test yaparmisin kac puan alicak.
arkadaşlar siyah renk aldım nokia shoptan aradılar telefon geldi diye bir gittim millet kuyrukta ama gerçekten harika bir telefon bu arada sadece şimdilik nokia shopta ve türkcellde satılacak normal bayiller ve avea ve vodafone 3 ay sonra dağıtım yapılacakmış herkesin bilgisine
Resimi ben yükledimKardesim siyah aldım demisin ama resimdeki beyaz heyecandan şaşırdın galba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?