MrZeek
Üye
kurulum yaptigin live id'nin bolgesinin live.com'dan bolgesini kontrol et. Orada hangi ulke yaziyorsa o gecerli olur. Senin telefondan sectigin sadece bolgesel ayarlari etkiler,takvim saat ve tarayici gibi.
Bende aldım sonundaHatta konuyu açan arkadaşla aynı anda aldık, o siyah aldı ben beyaz.
Sanada hayırlı olsun. Aklımı kurcalayan iki soru var.
1- Beyaz elde nasıl duruyor? Kırmızı gibi etkili duruyor mu?
2- Mat beyaz mı yoksa parlak mı?
Beyazlar parlak oluyor, Kırmızı kadar dinamik durmuyor daha sade duruyor. Kırmızı zaten dikkat çekmenin, dinamikliğin rengiYani dikkat çekmek istersen kırmızı ya da sarı daha iyi olur, sadeliği seviyorsan siyah ya da beyaz.
İyi o zaman, ben stoklara kırmızının gelmesini bekleyeyim.
Bu arada telefondan resim uploadlamayı dener misin? Wp'de upload desteği yok demişlerdi, bi test edelim.
Eve gelir gelmez telefonumun şarjı bitti, az vardı zaten şarja taktım denerim birazdanHTC 8X alan arkadaş denemişti, yok demişti ama.
Bu resimdeki harika ya. Ama çok şey duruyor sanki.. karamsar mı desem.Beyaz lumia alan arkadaş senden bir şey rica ediyorum. Telefonun arka plan rengi beyaz - tema rengi siyah olabiliyormu acaba bir bakarmısın? Yani bu resimdeki gibi olsun istiyorum da başka bir forumda alan arkadaşlar siyah tema rengi yok dediler bütün moralim bozuldu.
h ttp://resim.donanimhaber.com/upfiles/505583/5F17716C45F145CCA59E1494AA1BF102.jpg
Beyaz lumia alan arkadaş senden bir şey rica ediyorum. Telefonun arka plan rengi beyaz - tema rengi siyah olabiliyormu acaba bir bakarmısın? Yani bu resimdeki gibi olsun istiyorum da başka bir forumda alan arkadaşlar siyah tema rengi yok dediler bütün moralim bozuldu.
Lumia alan 2 arkadaş siyah tema yok diyorlar en doğru cevap beyaz lumia alan arkadaştan gelir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?