Az önce lumia 920 aldım

71fatih

Üye
fotolu bi inceleme bekliyoruz inanmayan ergenler lumia 920 her yönden ulaşılması zor bişey degil adam bastırdı parayı aldı..hayırlı olsun

papakudioflu

Emekli Yönetici
kimsenin inanmak zorunda olmadigi gibi konu sahibi arkadaşimiz da inanmayanlari inandirmak zorunda degil. Yeni bir telefon almiş ve heyecanini ilk olarak bizlerle paylaşmak istemiş. Lutfen saygi duyalim ve yorumlarimizda kırıcı kelimeler kullanmayalım.

ia.phlvn

Üye
Şu anda 14 kişi bu konuyu okuyor. (12 üye ve 2 misafir)

sefbay2

Üye
iyi günlerde kullanın

acuxx

Üye
hayırlı olsun kardesim

hemen fotograf çekimi hakkında bilgi istiyoruz yani istiyorum zahmet olmazsa kardeşim bu arada hayırlı olsun

nanotex

Üye
Adamı bir rahat bırakın hasret gidersin

sanırım yanlış anlaşıldım.ben o yorumu ''saynesim''e inanmadığım için değil,nokia'nın bizi bukadar beklettiği için bir eleştiri olarak yazmıştım.ilk hayırlı olsun diyenlerden biride bendim.ama bazı arkadaşların yorumları beni çok kırdı.ergen diyerek yorum yapan arkadaştan da büyüğüm.ilk fırsattada sarı lumia 920 alacağım inşallah.

MrZeek

Üye
Hayirli olsun! Benimde bir sorum olacak. Amerikadan ayni telefondan bende aldim, fakat benim telefonda turkce dil secenegi yok! Internette cok aradim ama bulamadim. Konu hakkinda bilgi sahibi olanlar yardimci olabilirlerse sevinirim.

papakudioflu

Emekli Yönetici

ustune alinmana gerek yok. Sana ozel bir uyari degildi. Genel olarak bu tur durumlarda kirici mesajlar yazildigi icin baştan uyarayim dedim.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hayirli olsun! Benimde bir sorum olacak. Amerikadan ayni telefondan bende aldim, fakat benim telefonda turkce dil secenegi yok! Internette cok aradim ama bulamadim. Konu hakkinda bilgi sahibi olanlar yardimci olabilirlerse sevinirim.

sana da hayirli olsun. Cihazi at&t'den mi aldin yoksa diger kanallardan gelen spot cihaz mi.

ustune alinmana gerek yok. Sana ozel bir uyari degildi. Genel olarak bu tur durumlarda kirici mesajlar yazildigi icin baştan uyarayim dedim.
birtek ben böyle bir yorum yaptığım için üzerime alındım yani.bazı arkadaşlar bana ithafen birşeyler yazmış onun için duruma bir açıklık getireyim dedim.

MrZeek

Üye
Tesekkerler. Ever at&t den anlasmali aldim. Sanirim GSM sebekesinin destekledigi filler yukleniyor. Benim harici bir yukleme yapmam gerekli galiba....

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tesekkerler. Ever at&t den anlasmali aldim. Sanirim GSM sebekesinin destekledigi filler yukleniyor. Benim harici bir yukleme yapmam gerekli galiba....

muhtemelen kurulum sirasinda sectigin regionla alakali yuklenen diller. Ama dişaridan mudahaleyle dil yuklenebilir mi dogrusu bilmiyorum. At&t'den bu konuda destek alabilirsin. Cunku cihazda at&t ozel romu var.

MrZeek

Üye

muhtemelen kurulum sirasinda sectigin regionla alakali yuklenen diller. Ama dişaridan mudahaleyle dil yuklenebilir mi dogrusu bilmiyorum. At&t'den bu konuda destek alabilirsin. Cunku cihazda at&t ozel romu var.
Evet bende seninle ayni dusunuyorum. Ama tlfnun kurulumu sirasinda region a ozellikle dikkat ettim TR deymisim gibi kurulum yaptim ama olmadi. Bugun at&t costemer service ile gorusucem. AMA pek umutlu degilim

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet bende seninle ayni dusunuyorum. Ama tlfnun kurulumu sirasinda region a ozellikle dikkat ettim TR deymisim gibi kurulum yaptim ama olmadi. Bugun at&t costemer service ile gorusucem. AMA pek umutlu degilim

kurulum yaptigin live id'nin bolgesinin live.com'dan bolgesini kontrol et. Orada hangi ulke yaziyorsa o gecerli olur. Senin telefondan sectigin sadece bolgesel ayarlari etkiler,takvim saat ve tarayici gibi.

Hayırlı osun kardeş

Tepkiler: ayran3883 ve bayram yazıcı
Hayırlı olsun pek incelemedim ancak bu telefon için yapılan yorumlara dayanarak bende hasta oldum he (:

Napsak arabayı felanmı satsak (:

Tepkiler: nanotex