yasirtaha
Üye
Herkese hayırlı olsun dostlar.Hani bana?
taştanları aradım 4 tane gelmiş onlarda bitmiş.yarın yine gelecekmiş sarı getirmelerini rica ettim fiyatı 1700 dedi sonra 1650'ye çekti bende 1600 olmasını ısrar edince cihaz bir gelsin ozaman pazarlık yaparız dedi.benim için sarı getirtecekler.Önemli değil yardımcı olabilmek mutluluk verir
taştanları aradım 4 tane gelmiş onlarda bitmiş.yarın yine gelecekmiş sarı getirmelerini rica ettim fiyatı 1700 dedi sonra 1650'ye çekti bende 1600 olmasını ısrar edince cihaz bir gelsin ozaman pazarlık yaparız dedi.benim için sarı getirtecekler.
Herkese hayırlı olsun dostlar.Hani bana?
sana dort cekirdeklisini nasip olur inşallah hunkarim
taştanları aradım 4 tane gelmiş onlarda bitmiş.yarın yine gelecekmiş sarı getirmelerini rica ettim fiyatı 1700 dedi sonra 1650'ye çekti bende 1600 olmasını ısrar edince cihaz bir gelsin ozaman pazarlık yaparız dedi.benim için sarı getirtecekler.
güzelmiş bayaarkadaşlar l920 için kapaklı deri kılıf düşünenler varsa ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hayırlı olsun. Şimdiden
inşallahsarı gelir ve fiyatta anlaşırsak bu iş oldu gibi birşey.
inşallah
- - - Eklendi - - -
sen neiş yapıyorsun kardeşim
güzel dileklerin için
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan!
merkezdemisin[/QUOTE]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlarda benim telefondan amatör fotoğraf çekimleri arkadaşlar gece gündüz hepsini denedik çok iyi dereceler alınıyor
Mıknatısla sabitleniyormuş mükemmellumia920'nin lensini yetersiz bulanlara ucuz ve guzel bir aksesuar onerisi
Turkcell'den alan arkadaşlar için soruyorum world card ile 12 taksit yaptıran var mı? Vade farkı koyuyorlar mı peşin fiyattan mı bölüyorlar yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?