AYTİ mobilden sevgilerle :D

Sponsorlu Bağlantılar

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Forum kurallarındaki bu maddenin açıklamasında der ki; ...mesajınıza yönetim ekibi tarafından müdahale "edilebilir" cezai yaptırım uygulanır demediğine göre ben sadece bu kuralın işlemesini sağlıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Forum kurallarındaki bu maddenin açıklamasında der ki; ...mesajınıza yönetim ekibi tarafından müdahale "edilebilir" cezai yaptırım uygulanır demediğine göre ben sadece bu kuralın işlemesini sağlıyorum :)

anladım abi bilgilendirme için Teşekkür Ederim

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
abi konuya o kadar girdin site hakkınd bir yorumunu anlmadan bırakmam :D

esmeran3

esmeran3

Üye
en son attığım gibi yapacaksın dimi butonları ilyas

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
esmeran3

esmeran3

Üye
Sadece olsun bence fazla abartıya gerek yok kardeşim

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@esmeran3 rica ederim.
@Sukut-u Hayal "rakip" sitelere karşıyız :P

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
abi bu nasıl tasarım olarak

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Turkuaz rengi çok göz alıyor, sağ üstteki telefonu beğendim. İşletim Sistemlerinin olduğu butonlar Metro tarzında olsa daha iyi olur sanki.

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Turkuaz rengi çok göz alıyor, sağ üstteki telefonu beğendim. İşletim Sistemlerinin olduğu butonlar Metro tarzında olsa daha iyi olur sanki.

Arkaplan değişecek abi benimde hoşuma gitmedi ama tasarım nasıl onu sorduml =)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar pek beğenmiyo sadeliği :D

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
bence arka plan beyaz olsun :D yazilarin olduğu tabloya renk bulalim :D
yoksa maxicebin arka planini çalsam mı :D

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
olabilir maxicepin arka planını çalalım

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@Sukut-u Hayal yorum istememiş miydi benden :) @esmeran3 genel bir yorum yapıyorum sen anla artık :) Bence böyle iyi, tabi bu neyi amaçladığınıza bağlı... karmaşıklığı azaltın, biraz daha sadeleştirilebilir. Kimse işletim sisteminin tarihini okumak istemez. Oyun, uygulamayı işletim sistemi butonlarına dağıtın. Site adresindeki .tk nedir? :) Yaygın bir şey olsun ;)

• Beğen

Üst Alt