esmeran3
Üye
Ban sebebi değil ki![]()
ne peki ben ban sebebi olarak biliyorum ama
Ban sebebi değil ki![]()
Forum kurallarındaki bu maddenin açıklamasında der ki; ...mesajınıza yönetim ekibi tarafından müdahale "edilebilir" cezai yaptırım uygulanır demediğine göre ben sadece bu kuralın işlemesini sağlıyorum![]()
abi konuya o kadar girdin site hakkınd bir yorumunu anlmadan bırakmamForum kurallarındaki bu maddenin açıklamasında der ki; ...mesajınıza yönetim ekibi tarafından müdahale "edilebilir" cezai yaptırım uygulanır demediğine göre ben sadece bu kuralın işlemesini sağlıyorum![]()
aaa bak unutmustum bilgisayaragirdiğimde yapardim yarina artken son attığım gibi yapacaksın dimi butonları ilyas

aaa bak unutmustum bilgisayaragirdiğimde yapardim yarina artk![]()
yapcam yapcam tamamöyle yap site daha canlı olacak kardeşim
Turkuaz rengi çok göz alıyor, sağ üstteki telefonu beğendim. İşletim Sistemlerinin olduğu butonlar Metro tarzında olsa daha iyi olur sanki.
@esmeran3 rica ederim.
@Sukut-u Hayal "rakip" sitelere karşıyız :P

arkadaşlar pek beğenmiyo sadeliğiTurkuaz rengi çok göz alıyor, sağ üstteki telefonu beğendim. İşletim Sistemlerinin olduğu butonlar Metro tarzında olsa daha iyi olur sanki.

arkadaşlar pek beğenmiyo sadeliği![]()
bilgisayardaysan sen el atolabilir maxicepin arka planını çalalım
mobilden alamadm 
@esmeran3 genel bir yorum yapıyorum sen anla artık
Bence böyle iyi, tabi bu neyi amaçladığınıza bağlı... karmaşıklığı azaltın, biraz daha sadeleştirilebilir. Kimse işletim sisteminin tarihini okumak istemez. Oyun, uygulamayı işletim sistemi butonlarına dağıtın. Site adresindeki .tk nedir?
Yaygın bir şey olsun