ucretsiz host + domain olduğu için anca .tk bulabildim abi şimdilik para veresim gelmedi@Sukut-u Hayal yorum istememiş miydi benden@esmeran3 genel bir yorum yapıyorum sen anla artık
Bence böyle iyi, tabi bu neyi amaçladığınıza bağlı... karmaşıklığı azaltın, biraz daha sadeleştirilebilir. Kimse işletim sisteminin tarihini okumak istemez. Oyun, uygulamayı işletim sistemi butonlarına dağıtın. Site adresindeki .tk nedir?
Yaygın bir şey olsun
![]()

boyle uygun görsem senin fikrini niye alıyım yaAbi dediğini çok iyi anlıyorum bende bu işle uğraştım amailyas böyle uygun gördüğü için tüm siteyi eleştirmedim ama çok iyi bir konuya değindin.

boyle uygun görsem senin fikrini niye alıyım ya![]()
yanlış anladın sırayla hocaya gösterdikten sonra bunlarda değişecekti tabiprogramlamayı hiç beceremedim ve sevmedim de abi sevdiğim işi yapıym daha iyiMaxicep sitesinin tüm hakları saklıdırBir şey çalamazsınız
Boş verin bunları programlama öğrenin işletim sistemlerine uygulamalar yapın. Siteye harcayacağınız zamanı eğitimle geçirin daha iyi
![]()

şimdi ben oyunlari açilir menü şeklinde yaptim bunu sayfa sayfa yapsam nasıl olur
ve o zaman her oyuna ayrı ayrı html dosyası olusturmak zorindamiyim ?
bunu daha kisa bir yontemle yapabilirmiyim mesela facebookdan bir uyelik alirsin sana yeni bir sayfa açilir bu otomatik olarak yapiliyo
ben bunu oyunlar için nasil yapabilirim her oyun eklendiğinde yeni bir sayfa eklensin bu site içinden yapilsin ???

onu yapabilirmisin senişte orda php kodları devreye girmek zorunda kardeşim bu işe yarıyor sayfalarsa yazmak yerine bi kodla istediğini yapabiliyorsun![]()

tapatalkdan giriyorum ordaki kodu anlamadm<a href=”Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztarget=”_blank” style=”text-decoration:none”>Yazilon.com</a> bunun gibi yaparsan tıkladığında yeni sekme gelir karşına kardeşim yan sekme açılır yani
Baya uğraşmışsın güzel olmuş.güncel...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

45 dk aldı canm o kadar uğrasmadmBaya uğraşmışsın güzel olmuş.![]()