Uygulama Aynı sorun 3. kez tekrarlıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun 3. kez tekrarlıyor.
Telefon ekranı ile ilgili sorunum var. Veriyorum cihazı. Ekran değişip gönderiyorlar. Ama bu sefer 10 gün içerisinde oldu. Ekran değişti.. Sorunum değişik bişi. Geçmiş konularımda vardır. Açıklayamayacağım. Adam bana bu sefer ekran falan değişmez dedi. Telefon böyle durur 1-2 gün sonra bişi olmaz gibi bişi dedi. Bıraktım geldim telefonu. Şimdi bunlar yapmazsa direk telefonla ana merkezi arayacağım. Telefonu iyice incelemelerini isterim. Ama bu sefer 4.1.2 kurdum sonra 4.0.3 döndürdüm falan sayaç işliyor. 8 9 oldu download mode da tepede yazan. Bunu nasıl 0 larım ben ? Tertemiz bir şekilde verip telefon değişimi yada para iadesi istemeyi düşünüyorum. 0 lama kısmını bilen birisi varsa detaylı açıklarsa güzel olur.

furkey

Üye
triangle away diye bir program vardı sanırım onunla yapılabiliyor

hasanistan

hasanistan

Üye
sorunu anlayamadım ki ne oldu ne bitti ?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Sayaç sıfırlama konusunda net bir bilgisi olan yok mu şimdi forumda O.o

TheMadness

TheMadness

Üye
Triangle away destekli bir kernel kur. Triangle away ile sayacı sıfırla. Orjinal romu yükle.

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Apatay
avcitalip

avcitalip

Üye
triangle away ile sıfırlayabilirsin ama bunun için önce telefonu rootlaman lazım :oke:

1-)Telefonu rootla
2-)triangle away'dan sayacı sıfırla
3-)yeni rom at :oke:

rootlamak için siyah kerneli kullanabilirsin ayrıca tekrar garanti kapsamına sokabilmek için aşağıdaki konudaki işlemleri yapman gerek :oke: yoksa cihazın farklı bir bölgeye aitmiş gibi görünür dolayısıyla garanti dışı sayılır :evet:

http://www.maxicep.com/samsung-andr...sini-desteklemiyor-cozum-ana-konu-721322.html

• Beğen
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
triangle away ile sıfırlayabilirsin ama bunun için önce telefonu rootlaman lazım :oke:

1-)Telefonu rootla
2-)triangle away'dan sayacı sıfırla
3-)yeni rom at :oke:

rootlamak için siyah kerneli kullanabilirsin ayrıca tekrar garanti kapsamına sokabilmek için aşağıdaki konudaki işlemleri yapman gerek :oke: yoksa cihazın farklı bir bölgeye aitmiş gibi görünür dolayısıyla garanti dışı sayılır :evet:

http://www.maxicep.com/samsung-andr...sini-desteklemiyor-cozum-ana-konu-721322.html
CSC Select daha kolay onun için. Root dosyasını 4.1.2 ispanya üzerine mi kurcam ? Doğru dosyayı verir misin ? Bi kere ben o programı kurmuştum ünlem kaldırmak için. Hiç bir işe yaramıyordu. ?

avcitalip

avcitalip

Üye
CSC Select daha kolay onun için. Root dosyasını 4.1.2 ispanya üzerine mi kurcam ? Doğru dosyayı verir misin ? Bi kere ben o programı kurmuştum ünlem kaldırmak için. Hiç bir işe yaramıyordu. ?

ünlem wipe data yapınca kalkıyor :evet:

root için rom farketmiyor diye biliyorum siyah kernelle rootlamanı öneririm diğer yöntemleri bilmiyorum :evet:

• Beğen
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi

ünlem wipe data yapınca kalkıyor :evet:

root için rom farketmiyor diye biliyorum siyah kernelle rootlamanı öneririm diğer yöntemleri bilmiyorum :evet:

Brick olmasında telefon O.o Gelsin yapıcam serviste şuan.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt