aynı kişi üzerine istedigin kadar kampuscell li ol

Sponsorlu Bağlantılar

GrabellA

GrabellA

Üye
pff bende yapayım :D

olgetay

Üye
arkadaşLar isterseniz 10 tane hat alın kendi kimiğiniz üzerinden kampüslü olarak açtıramazsınız sistem izin vermeyeceği için süper yada bizbize tarifesi üzerinden açılır atıp tutmayın benden iyimi bİLceksiniz. kendi üzerinize sayısız hat alabilirsniz ama kendi kimlik bilginizle kampüslü yaptıramazsınız..! Kendi üzerinize aldığınız 1.ci hattan sonra yeni aldığınız 2.ci hattı sistem onaylamaz..

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkadaşLar isterseniz 10 tane hat alın kendi kimiğiniz üzerinden kampüslü olarak açtıramazsınız sistem izin vermeyeceği için süper yada bizbize tarifesi üzerinden açılır atıp tutmayın benden iyimi bİLceksiniz. kendi üzerinize sayısız hat alabilirsniz ama kendi kimlik bilginizle kampüslü yaptıramazsınız..! Kendi üzerinize aldığınız 1.ci hattan sonra yeni aldığınız 2.ci hattı sistem onaylamaz..
Evet öyle olmuyor mesela 0532745XX bir hat var bu kampuslu ve benim üzerime kayıtlı,Tekrar bir numaram oldugunda mesela 0536451XXX,Yukarıda ki numaranın kampuscell bilgilerini bu yeni numaraya taşma yapabiliyorlar.Oda ancak torpilin olursa.Bizim Arkadaş yaptırdı hattı şuan kampuscell i

hasan192

hasan192

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım benim üzerime şuan itibariyle 5 tane hat var 5 i de kampüslü peki o nasıl oluyo, bunlar kendi kendinemi kampüslü oldular.

xenkster

Üye
Arkadaşlar Güncel konuları paylaşmanız güzl fakat aynı kısı uzerıne ıkıncı kampus olmaz.Tukcell extrada iletişim danışmanlığı yapıyorum.Sizin gibi günde onlarca gelen var :) ama olmaz yanlıs bılgı.Zaten yapmaya kalksak bıle sıstem otomatık olarak uyarı verıyor.

hasan192

hasan192

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Güncel konuları paylaşmanız güzl fakat aynı kısı uzerıne ıkıncı kampus olmaz.Tukcell extrada iletişim danışmanlığı yapıyorum.Sizin gibi günde onlarca gelen var :) ama olmaz yanlıs bılgı.Zaten yapmaya kalksak bıle sıstem otomatık olarak uyarı verıyor.

ya arkadaşım sen beni anlamıyorsun galiba benim üzerimde 5 tane kampuscelli hat var diyom zaten sen çalışıyorsun ama demekki işini tam bilmiyosun yada sana söylemiyorlar artık orasını ben bilmem ama oluyo sen rahat ol, hatta hepsine tek tek sordurdum abone merkezini arayarak onlar dogru diyor sen olmaz diyon ama olmaz değil OLMUŞ ZATEN kapuslü

--------------- Ekleme ---------------

birde dikkat et konuyu açtığımda yeni hat alanlarda diyorum sadece öyle durumlarda oluyormuş orda anlaşalım artık...

MRTSNGL

Üye
selam,

önceki yıllarda hattınız kampuslu yapabiliyordunuz ama şimdi yapılamıyor. kişinin T.C. nosu girildiğinde sistemde direkt kampuslu olan hattı çıkıyor. Yani bu imkansız. benim de adıma bir kaç kampuslu hat var ama çoğunu önceden yaptırtmıştım. şu an yaptıramıyorum. Bilgilerinize...

eren37600

Üye
:bann::aman2::ehe:yuru
slm arkadaşlar ben geçenlerde yeni hat almak için turkcell abone merkezine gittim tanıdık bir arkadaş vardı orda, ben hat almak istedigimi söyledim fakat kampuscell li olmasını istiyorum dedim yanlız uzerime kampuscell li bir hat var dedim. oda bana yeni hat aldıgında sorun çıkmıyor dedi. hattı aldım açıldıgında tarifemi sordum gerçekten kampuscell li olmuş diyer hatımma baktım o da kampuscell li şuan bana ait 3 tane kampuscell li hat var. yanlız yeni hat alacak arakaşlar kampuscell li olmak isterseniz size " sizin adınıza kampuscell li hat varmı" diye sorarlarsa hayır yok deyin yoksa yapmıyorlarmış.......

modalist_02

modalist_02

Üye
ben abone merkezindeyim öyle birşey mümkün deil sistem tc kimlikle çalısıyor aynı tc kımlıkle acmaya calıssanız bile o kimlik numarasıyla hangı hattın kayıtlı oldugunu bıle gosterıyor..

Üst Alt