aynı kişi üzerine istedigin kadar kampuscell li ol

Sponsorlu Bağlantılar

hasan192

hasan192

Üye
    Konu Sahibi
aynı kişi üzerine istedigin kadar kampuscell li ol
slm arkadaşlar ben geçenlerde yeni hat almak için turkcell abone merkezine gittim tanıdık bir arkadaş vardı orda, ben hat almak istedigimi söyledim fakat kampuscell li olmasını istiyorum dedim yanlız uzerime kampuscell li bir hat var dedim. oda bana yeni hat aldıgında sorun çıkmıyor dedi. hattı aldım açıldıgında tarifemi sordum gerçekten kampuscell li olmuş diyer hatımma baktım o da kampuscell li şuan bana ait 3 tane kampuscell li hat var. yanlız yeni hat alacak arakaşlar kampuscell li olmak isterseniz size " sizin adınıza kampuscell li hat varmı" diye sorarlarsa hayır yok deyin yoksa yapmıyorlarmış.......

• Beğen
Tepkiler: eren37600 ve Mr-Trojan

imece iletişim

imece iletişim

Üye
bazı gercekler her yerde söylenmez yerin kulagı vardır. süistimal .....................

ilo53

ilo53

Üye
bende aradım gecen musterı hızmetlerını yaptırdm.kampuslu 3 hattı 2 kımlıkle gecen yıne aradım yaptırmak ıcın yapmadı bazıları yapıyo bazıları yapmıyo.

hasan192

hasan192

Üye
    Konu Sahibi
bazı gercekler her yerde söylenmez yerin kulagı vardır. süistimal .....................

öyle ama bu yasal birşey sadece yeni hat alındıgında yapılan bir hizmet aslında bunun yapılması gerekiyor da turkcell herkez kampuscell li olmasın diyor. abone merkezlerine yapılmaz diyin denmiş yoksa oluyor yani

--------------- Ekleme ---------------

bende aradım gecen musterı hızmetlerını yaptırdm.kampuslu 3 hattı 2 kımlıkle gecen yıne aradım yaptırmak ıcın yapmadı bazıları yapıyo bazıları yapmıyo.

ya artık o kişinin keyfine klamış birşey, canı istemezse yapmaz.

cool_eagle

Üye
Ben daha önce denedim yapmadılar :D

hasan192

hasan192

Üye
    Konu Sahibi
Ben daha önce denedim yapmadılar :D

olabilir bazı kişiler özellikle üzerine kampuscell li hat varmı diye sistemden bakıyor yoksa direk olarak hattın bilgilerini girip kampuscell li yapılabilirdi sanırım senin üzerine kampuscell li hat varmı diye bakılmış

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Benim üstüme 5 hat var hepside kardeşimin kimliğiyle kampüslü oldu sorun çıkmadı zaten kampüsünde pek avantajı kalmadı

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Yha işin püf noktası yok diyebilmek :D

imece iletişim

imece iletişim

Üye
yorumlar güzel begendim eleştiriye ve hoşgörüye acık forum .........

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bence aynı kişinin üstüne en az 2farklı hatta KampusCell yapamazsanız .. diyorum çünkü Turkcell Müşteri Hizmetlerinde ailem çalışıyor .. Bilgisini alırdım

Catty

Catty

Emekli Yönetici
osnakli

osnakli

Üye
valla benim üzerimde 6 tane kampuslu hat var.istediğim akdar da alırdım.gayet normal bi durum.ama müşteri hizmetlerini arayıp kimlik bilgilerinle kampuslu yapmak istediğin zamn daha önceden kampuslu olmayan kimlik gerekiyor...
bi arkaşaımın da dediği gibi kampusun bi öenmi kalmadı artık.her şey aynı

olgetay

Üye
aynı kişi üzerine 2 kampüslü hat olmaz ve bayiye gitsede iki kampüslü hat alamazsınız aynı kişinin üzerine olan hatlar ile müşteri hizmetlerini aradığınızda 25 yaşında altındaki farklı kimliklerle kampüse geçişiniz yapılabilir. Ama 5 tane hattınız olupta 5 inide kampüslü alamazsınız bunun imkanı yok.. dediğim gibi 5 farklı 25 yaş altı kimlik üzerinden yapabilirsiniz sadece tek hattı kendi kimkiğiniz üzerinden kampüsLü yapma hakkınız vardır. Ayrıca müşteri temsilcilerini aradığınızda kafalarına göre yapma yada yapmama özelliğine sahip değiller sisteme bilgileriniz giriş yapıldığında sistem kendisi izin vermez.. ve kampüse geçemezsiniz.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
çok güzel sistem geçiyor kardeşim benim hattım 3tane 3dekampüslü buna nediyceksin bakalım türkceldede tanıdıgım yok.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
aynı kişi üzerine 2 kampüslü hat olmaz ve bayiye gitsede iki kampüslü hat alamazsınız aynı kişinin üzerine olan hatlar ile müşteri hizmetlerini aradığınızda 25 yaşında altındaki farklı kimliklerle kampüse geçişiniz yapılabilir. Ama 5 tane hattınız olupta 5 inide kampüslü alamazsınız bunun imkanı yok.. dediğim gibi 5 farklı 25 yaş altı kimlik üzerinden yapabilirsiniz sadece tek hattı kendi kimkiğiniz üzerinden kampüsLü yapma hakkınız vardır. Ayrıca müşteri temsilcilerini aradığınızda kafalarına göre yapma yada yapmama özelliğine sahip değiller sisteme bilgileriniz giriş yapıldığında sistem kendisi izin vermez.. ve kampüse geçemezsiniz.

Yeni aldığın hatları kampus olarak açtırabilirsiniz. Fakat sonradan kampus yapamazsınız.

ilo53

ilo53

Üye
lazoflu arkadasımız dedıgı gıbı hat alınca oluyo ama musterı hızmetlerını arayarak yaptırınca olmuyo ama bende 2 tane kımlık war bırı benım bırı abımın bız 3 hattı yaptık kampus anlamadm.ben ılk kampus tarıfesı cıktıgında yapmıstım sonra 3 ay once abımı yaptım kampus kendı kımlıgı ıle sonra kendı hattımı yaptım kampus oldu gecen gunde aradım mstrı hızmtlerını kendı kımlıgım ıle akrabamı yapcktım olmadı.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye

Emin misin?Benim yakın arkadaş bir işi düşmüş müşteri hizmetlerini aramış konuşurken konuşurken yakınlık kurmuş başlamışlar sohbete :ehe.Bunun eski bir hattı vardı demiş bizim arkadaş "benim eski bir hattım vardı ordaki kampuscell bilgilerini yeni hatta alabilir miyiz"? diye müşteri hizmetlerindeki kızda"Normalde olmaz ama yapalım"demiş öyle geçirmiş Kampuscell e :kop:(bizim arkadaşta yalan soylemez) Yani insiyatif kullanabiliyorlar

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
alacaklar bidenesin.

barannnaa

Üye
Kampuslu olmak istiyen varsa bana yazsın yaparım.

Üst Alt