Aynı anda 3 erkekle flört..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Aynı anda 3 erkekle flört..
İngiltere'de yapılan bir araştırmada genç kızların dörtte birinin aynı anda 3 erkekle flört ettiği ortaya çıktı.... İngiltere'de yapılan bir araştırmada genç kızların dörtte birinin aynı anda üç erkekle flört ettiği ortaya çıktı.

Araştırmaya göre tipik bekar bir İngiliz kadın aynı anda ortalama 1.46 erkekle birlikte oluyor.
Ayrıca bekar bir kadın yılda ortalama beş erkekle birlikte oluyor ama bunlardan dörtte biri, üçünün tek gecelik ilişki olduğunu söylüyor.

15097

15097

Üye
1.46 ne yaw :D :allalla: yani 1 bütün birde yarım erkekle mi beraber oluyor :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm yakında oraya Türk göçü başlar :ehe

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ayda ortalama 1.46 mı..Ne biçim bir ülkeymiş orası yahu ben 1.5 senedir 1 tane :zzz:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
valizler hazır oraya uçuyorum ben.gelen varmı?
gruba yani:ehe

balcolu

balcolu

Üye
Yurdum erkeği sevdi mi yürekten sever, bir kere sever ve ölesiye sever.. İstisnalar var ama kaideyi bozmaz..

• Beğen
Tepkiler: besim.farhan
Şehriyar

Şehriyar

Üye
:hmmm yakında oraya Türk göçü başlar :ehe
Kavimler göçü nasıl oldu sanıyorsun sen?

Avrupadaki kadınlar "biz hoşlanıyor Türk erkek" dedikleri anda zaten göçebe yaşayan asya hunları hurrraaaaa diye göçmüşler avrupaya..

Akıllı olanlar hazar denizi üzerinden rus kızlarının yanına göçmüş, diğerleri de Anadolu'ya gelmişler. Bazıları beğenmemiş burdakileri avrupaya geçmişler. Kalanlar ise bunlara da şükür diyerek Anadoluda kalmışlar. Sonuç olarak avrupaya ve rusyaya gidenler benliklerini kaybetmişler. Anadoluda kalanlar ise benliklerini sürdürmüşler.

Demekki neymiş, şükretmesini bilecekmişsin.

Gece gece yeni birşey öğrenmiş oldunuz.. Hadi iyi geceler :ehe

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Kavimler göçü nasıl oldu sanıyorsun sen?

Avrupadaki kadınlar "biz hoşlanıyor Türk erkek" dedikleri anda zaten göçebe yaşayan asya hunları hurrraaaaa diye göçmüşler avrupaya..

Akıllı olanlar hazar denizi üzerinden rus kızlarının yanına göçmüş, diğerleri de Anadolu'ya gelmişler. Bazıları beğenmemiş burdakileri avrupaya geçmişler. Kalanlar ise bunlara da şükür diyerek Anadoluda kalmışlar. Sonuç olarak avrupaya ve rusyaya gidenler benliklerini kaybetmişler. Anadoluda kalanlar ise benliklerini sürdürmüşler.

Demekki neymiş, şükretmesini bilecekmişsin.

Gece gece yeni birşey öğrenmiş oldunuz.. Hadi iyi geceler :ehe

bunu zaten biliyorduk, ben karikatür bile çizdirmiştim, buyur :

onurahmet03

onurahmet03

Üye
İngiltere'de yapılan bir araştırmada genç kızların dörtte birinin aynı anda 3 erkekle flört ettiği ortaya çıktı.... İngiltere'de yapılan bir araştırmada genç kızların dörtte birinin aynı anda üç erkekle flört ettiği ortaya çıktı. Araştırmaya göre tipik bekar bir İngiliz kadın aynı anda ortalama 1.46 erkekle birlikte oluyor. Ayrıca bekar bir kadın yılda ortalama beş erkekle birlikte oluyor ama bunlardan dörtte biri, üçünün tek gecelik ilişki olduğunu söylüyor.
E Nolucak Abla Eskidende 1 Erkeğe 3 Kadın Düşüyormuş. Yer Değiştirmişlerdir :kop: :ehe

fLuke!

fLuke!

Üye
Ayda ortalama 1.46 mı..Ne biçim bir ülkeymiş orası yahu ben 1.5 senedir 1 tane :zzz:

Doğru kişiyi bulmuşsun sen.Bunlar deneme yanılma yöntemiyle hala "doğru erkeklerini" arıyorlar.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
o. desem ban yermym

cukuleaks

Üye
Ben sevgilimin aynı anda benden başka 2 kişiyle daha flört ettiğini duyacam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sadece git derim :D :D ne beklediniz kezzapla yakimmi :D

15097

15097

Üye
Ben sevgilimin aynı anda benden başka 2 kişiyle daha flört ettiğini duyacam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sadece git derim :D :D ne beklediniz kezzapla yakimmi :D
yok öyle bir şey beklemedik.yapma da zaten :zzz:

covar

covar

Üye
türkler sakın duymasın bunu ingiltere hapı yutar yoksa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt