Aylık ek 2 GB paketi

Sponsorlu Bağlantılar

JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Aylık ek 2 GB paketi
Merhaba arkadaşlar aylık 2 GBlik ek paket almak istiyorum fakat şu an kullandığım pakette 700 mb kadar var 2 GB ilk İnterneti alınca önce bu 700 mblik internetten mi? kullanırım yoksa hemen Aylık 2 GB ilk ek internet mi devreye girer

Teşekkürler

yeumyang

yeumyang

Moderator
Kesin bir bilgim yok ama tarife hakları öncelikli diye biliyorum sonra ek paket devreye girer diye biliyorum ama kesin bir bilgim yok

• Beğen
Tepkiler: JohanGielen
JohanGielen

JohanGielen

Üye
    Konu Sahibi
Kesin bir bilgim yok ama tarife hakları öncelikli diye biliyorum sonra ek paket devreye girer diye biliyorum ama kesin bir bilgim yok
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim şansımı denedim önce tarifenin İnterneti bitti sonra ek 2 GB paketi devreye girdi belki satın almayı düşünen arkadaşlar vardır bilgisi olsun [emoji106]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: bilisimler ve yeumyang
yeumyang

yeumyang

Moderator
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim şansımı denedim önce tarifenin İnterneti bitti sonra ek 2 GB paketi devreye girdi belki satın almayı düşünen arkadaşlar vardır bilgisi olsun [emoji106]

Rica ederim

bilisimler

bilisimler

Üye

Bende bu paketi bu yüzden almicaktım bunu öğrendiğim iyi oldu sayenizde öğrendim sağol kardeşim. Kampanya güzel vakit geçmeden katılayım:tşk:

Son düzenleme:
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Merhaba arkadaşlar aylık 2 GBlik ek paket almak istiyorum fakat şu an kullandığım pakette 700 mb kadar var 2 GB ilk İnterneti alınca önce bu 700 mblik internetten mi? kullanırım yoksa hemen Aylık 2 GB ilk ek internet mi devreye girer

Teşekkürler

Aylık Paket satın aldığınız için var olan paketinizden kullanmaya devam eder. Haftalık almış olsan aldığın o haftalık paketi kullanır ilk önce

• Beğen
Tepkiler: bilisimler ve JohanGielen
bilisimler

bilisimler

Üye
Aylık Paket satın aldığınız için var olan paketinizden kullanmaya devam eder. Haftalık almış olsan aldığın o haftalık paketi kullanır ilk önce

Türk telekoma yeni geçtim bunları öğrendiğimiz iyi oluyor güzel bilgi:anlas:

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
bilisimler

bilisimler

Üye
20 ocak 2017 den bu yana Türk telekomdayım güzel paketler var inşallah daha iyileri gelir seninleyiz Türk Telekom:spr

Üst Alt