Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aylık ek 2 GB paketi
Sponsorlu Bağlantılar
JohanGielen
Üye
Konu Sahibi
Aylık ek 2 GB paketi
Merhaba arkadaşlar aylık 2 GBlik ek paket almak istiyorum fakat şu an kullandığım pakette 700 mb kadar var 2 GB ilk İnterneti alınca önce bu 700 mblik internetten mi? kullanırım yoksa hemen Aylık 2 GB ilk ek internet mi devreye girer
Teşekkürler
yeumyang
Moderator
Kesin bir bilgim yok ama tarife hakları öncelikli diye biliyorum sonra ek paket devreye girer diye biliyorum ama kesin bir bilgim yok
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim şansımı denedim önce tarifenin İnterneti bitti sonra ek 2 GB paketi devreye girdi belki satın almayı düşünen arkadaşlar vardır bilgisi olsun [emoji106]
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim şansımı denedim önce tarifenin İnterneti bitti sonra ek 2 GB paketi devreye girdi belki satın almayı düşünen arkadaşlar vardır bilgisi olsun [emoji106]
Merhaba arkadaşlar aylık 2 GBlik ek paket almak istiyorum fakat şu an kullandığım pakette 700 mb kadar var 2 GB ilk İnterneti alınca önce bu 700 mblik internetten mi? kullanırım yoksa hemen Aylık 2 GB ilk ek internet mi devreye girer