Pm e cevap ver konuya yazma özel hayatınla burayı meşgul etme kaç defa dedim sana özel hayatınla iş hayatını karıştırma diyeya dağa çıktım burda az çekiyor o yüzden girmedim. Abi yiyeceğiniz yemek olsun yemektem korkmayiz evel allah büyrun gelintarık fotoyu eve gidince vereyim face adresim /tahaseker2
- - - Eklendi - - -
ya dağa çıktım burda az çekiyor o yüzden girmedim. Abi yiyeceğiniz yemek olsun yemektem korkmayiz evel allah büyrun gelintarık fotoyu eve gidince vereyim face adresim /tahaseker2
- - - Eklendi - - -
ya dağa çıktım burda az çekiyor o yüzden girmedim. Abi yiyeceğiniz yemek olsun yemektem korkmayiz evel allah büyrun gelintarık fotoyu eve gidince vereyim face adresim /tahaseker2
Bu arada face yok benim kullanmıyorum 
kabul ettim metinimTaha ben seni ekledim, ismim Metin Kara Kaf Kef beni kabul etsene![]()

ya benım o sekıl fotom yokta ben sana bulup atayım
Pm e cevap ver konuya yazma özel hayatınla burayı meşgul etme kaç defa dedim sana özel hayatınla iş hayatını karıştırma diyeBu arada face yok benim kullanmıyorum
![]()
yaz kardeşim beklıyorumTamam Taha yazdım kenara bu sözlerini konu kapanmıştır![]()

ben sana yatagımı feda ederim ayıpsın. yerde az yatmadık zamanında
ben pansiyonda kalamam taha yatağın benim git yerde yat![]()

abi önce ben sizin gözünüzü doyururum sonra en fazla yiyeceginiz adam bası 3 etliekmekBeni doyurmak zordur. Ac kaldığım içinde 6.5 aylıkken doğmuşum taha yandın gözüm sen 3 ac adam geliyor.
![]()
![]()

metin gözüm ayıpsın ya ailenden izin al sende gel. reşit olmakla bişey deişmiyor ınanAh ulan ah reşit olsam kafama göre giderim de şimdi olmuyor![]()

Alllah bilir kaç gün yemeden geleceksiniz konya ya
Aynen abi Taha yandın dostum bi etli ekmek adamı böyle yakar işte![]()

baska ne yapayım vaziyete baksanatahadan ses yok kaçtı galiba![]()

Aynen tabi İsmail abi de eklenince kadroya kaçması normal![]()
ismail abi sana niye böyle diyorlar
Galiba ben doğmadan önce ikizimî yemiş olabilirım
bu arada hesaplar uçuruyor ama kapalı olmasa eklerdim kesin. Dur bakım benim hesabı açabilirsem ekleyem Tahayi.![]()

hemen sende söyle adresini
cani
taha benim arkadaşım onu ekleyince bana da atarsınız istek

kabul ettim metinim
ya benım o sekıl fotom yokta ben sana bulup atayım
- - - Eklendi - - -
yaz kardeşim beklıyorum
ben sana yatagımı feda ederim ayıpsın. yerde az yatmadık zamanında
abi önce ben sizin gözünüzü doyururum sonra en fazla yiyeceginiz adam bası 3 etliekmek
metin gözüm ayıpsın ya ailenden izin al sende gel. reşit olmakla bişey deişmiyor ınan
Alllah bilir kaç gün yemeden geleceksiniz konya ya
baska ne yapayım vaziyete baksana
ismail abi sana niye böyle diyorlar
kabul ettim abi
hemen sende söyle adresini![]()
kaç mesaja cevap vermiş adamTahakopmuş gidiyor biri onu durdursun
![]()

Furkan son noktayı koydu

Furkan son noktayı koydu![]()