Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aykut'un kayıp kardeşi!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin MF
Üye
Konu Sahibi
Taha ben seni ekledim, ismim Metin Kara Kaf Kef beni kabul etsene
ya dağa çıktım burda az çekiyor o yüzden girmedim. Abi yiyeceğiniz yemek olsun yemektem korkmayiz evel allah büyrun gelin tarık fotoyu eve gidince vereyim face adresim /tahaseker2
- - - Eklendi - - -
ya dağa çıktım burda az çekiyor o yüzden girmedim. Abi yiyeceğiniz yemek olsun yemektem korkmayiz evel allah büyrun gelin tarık fotoyu eve gidince vereyim face adresim /tahaseker2
- - - Eklendi - - -
Pm e cevap ver konuya yazma özel hayatınla burayı meşgul etme kaç defa dedim sana özel hayatınla iş hayatını karıştırma diye Bu arada face yok benim kullanmıyorum
Pm e cevap ver konuya yazma özel hayatınla burayı meşgul etme kaç defa dedim sana özel hayatınla iş hayatını karıştırma diye Bu arada face yok benim kullanmıyorum
ya benım o sekıl fotom yokta ben sana bulup atayım
- - - Eklendi - - -
yaz kardeşim beklıyorum
ben sana yatagımı feda ederim ayıpsın. yerde az yatmadık zamanında
abi önce ben sizin gözünüzü doyururum sonra en fazla yiyeceginiz adam bası 3 etliekmek
metin gözüm ayıpsın ya ailenden izin al sende gel. reşit olmakla bişey deişmiyor ınan
Alllah bilir kaç gün yemeden geleceksiniz konya ya
baska ne yapayım vaziyete baksana
ismail abi sana niye böyle diyorlar
kabul ettim abi