Aykut'un kayıp kardeşi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
:kop: Eğlenmekten kasıt sohbet gülmek eğlenmekse ok her türlü :) Sizi de rahatsız etmeyiz o kadar da değil :tebessüm: Buluruz bi yer ya gelene kadar sende öğrenirsin fiyatları hazırlıklı geliriz :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
kültür geceleri ya öyle ortam değil tamam siz gelecek olun ayarlarız biz

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Tamam Taha yazdım kenara bu sözlerini konu kapanmıştır :tebessüm:

joker.lg

joker.lg

Üye
:kop: Eğlenmekten kasıt sohbet gülmek eğlenmekse ok her türlü :) Sizi de rahatsız etmeyiz o kadar da değil :tebessüm: Buluruz bi yer ya gelene kadar sende öğrenirsin fiyatları hazırlıklı geliriz :)

ben pansiyonda kalamam taha yatağın benim git yerde yat :)

joker.lg

joker.lg

Üye
bir bakarsınız çalıştığım yerden izin alır gelirim tabi yol çekilirse ben izin günlerinde genelde 15 saat uyurum :ehe

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Beni doyurmak zordur :) . Ac kaldığım içinde 6.5 aylıkken doğmuşum taha yandın gözüm sen 3 ac adam geliyor. :kop2: :kop2:

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Ah ulan ah reşit olsam kafama göre giderim de şimdi olmuyor :)

joker.lg

joker.lg

Üye
tahadan ses yok kaçtı galiba :ehe

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Aynen tabi İsmail abi de eklenince kadroya kaçması normal :p

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
:hmmm

joker.lg

joker.lg

Üye
simdi mesaj ataçam ona 1 dk

M. tAHA

M. tAHA

Üye
ya dağa çıktım burda az çekiyor o yüzden girmedim. Abi yiyeceğiniz yemek olsun yemektem korkmayiz evel allah büyrun gelin :tebessüm: tarık fotoyu eve gidince vereyim face adresim /tahaseker2

- - - Eklendi - - -

ya dağa çıktım burda az çekiyor o yüzden girmedim. Abi yiyeceğiniz yemek olsun yemektem korkmayiz evel allah büyrun gelin :tebessüm: tarık fotoyu eve gidince vereyim face adresim /tahaseker2

- - - Eklendi - - -

joker.lg

joker.lg

Üye
belli 1 mesajı bin defa yollanıssin :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Galiba ben doğmadan önce ikizimî yemiş olabilirım :)

bu arada hesaplar uçuruyor ama kapalı olmasa eklerdim kesin. Dur bakım benim hesabı açabilirsem ekleyem Tahayi. ;)

joker.lg

joker.lg

Üye

Galiba ben doğmadan önce ikizimî yemiş olabilirım :)

bu arada hesaplar uçuruyor ama kapalı olmasa eklerdim kesin. Dur bakım benim hesabı açabilirsem ekleyem Tahayi. ;)

:o cani :ehe taha benim arkadaşım onu ekleyince bana da atarsınız istek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt