Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aykut'un Dünyası
Sponsorlu Bağlantılar
xinanux
Üye
pRime.
Üye
valla konu dışı veya gereksizler bölümü bu tip konular için çok uygun olurdu ancak burası yeri değil.
^BaRoN^
Üye
Bu gördüğün kalem Multitouch kalemlerle uyumlu yani iphone 4,n8 falan gibi cihazlarla.Faberin yeni kalemi bu fiyatıda indirimde 1 TL
bu adam yüzünden bi de ban yedik iyi mi bravo maxicep.
Ture2
Kapalı Hesap
d
mdma
Üye
lan ne adamsın aykut
aykut831
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar biliyorsunuz ki yalnızlık zor şey ve bu her zaman ki gibi kanayan bir yara.Benim sorum iphonedaki siriyi s60v3 e yüklemek istiyorum.Telefonun ne sıkıntıları varmış telefondan dinlemek istiyorum.S60v3 için uyumlu siri var mı? Eğer varsa linkini atabilir misiniz?
mdma
Üye
yaw anladık a*tal rolü yapıp ilgi çekmeye calışıyosunda bazen batırıyosun bu kadar basit olmasın bizde gülelim biraz
'h716043'
Üye
ayhan telin derdi çok olur bence dinleme dirdir yapar
GuitaristBoy
Üye
aykut ben yine bi çözüm buldum al telefonun kalemini fırında 220 derece de 2 dk pişir çıkardığında ortasındaki delikten mürekkep aktığını göreceksin
GuitaristBoy
Üye
aykut bak teli al tavada 4 dk kavur siri yüklenmiş olacak ama siri intihar etmek isterse ben sorumlu değilim
^3 telini murekkep dolu bir legende kuvette olabilir -ama kuvet denenmedi- 3 gun falan beklet. haa bak cikardiktan sonra princ icinde kalsin 3 gun -arpada olabilir kanaatimce ama arpa denenmedi- telin sag ust kosesinde murekep lekeli link belirecektir. Link calisirsa tesekkur et butonuna basmayi unutma!!!
Hasan
Üye
ben buldum arkadaşlar...!!!
İlk önce telefonu bana veriyosun ben onu pişiriyorum tavada sonra çıkan o pis kokulu şeyi ister deftere ister yeni telefonuna
iihhssaann11
Üye
cep telefonu fırın yapma
cep telefonun kalemini tükenmez kalem yapma
cep telefonunu anahtar yapma lan manyak mısın daha öncede bu konuları sen açtın Amacın gündemde kalmak mı Git cep telefonunu ütü yapma videosu izle o işine yarar