Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

xinanux

Üye
:ehe :ehe

pRime.

pRime.

Üye
valla konu dışı veya gereksizler bölümü bu tip konular için çok uygun olurdu ancak burası yeri değil.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bu gördüğün kalem Multitouch kalemlerle uyumlu yani iphone 4,n8 falan gibi cihazlarla.Faberin yeni kalemi bu fiyatıda indirimde 1 TL :halay2:

ens_clk

:alkis:alkis

qsaw

qsaw

Üye
Link bozuk :S

Ture2

Kapalı Hesap
bu adam yüzünden bi de ban yedik iyi mi bravo maxicep. :off:

Ture2

Kapalı Hesap
:D d

mdma

mdma

Üye
lan ne adamsın aykut :D

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biliyorsunuz ki yalnızlık zor şey ve bu her zaman ki gibi kanayan bir yara.Benim sorum iphonedaki siriyi s60v3 e yüklemek istiyorum.Telefonun ne sıkıntıları varmış telefondan dinlemek istiyorum.S60v3 için uyumlu siri var mı? Eğer varsa linkini atabilir misiniz?

mdma

mdma

Üye
yaw anladık a*tal rolü yapıp ilgi çekmeye calışıyosunda bazen batırıyosun bu kadar basit olmasın bizde gülelim biraz :)

'h716043'

'h716043'

Üye
ayhan telin derdi çok olur bence dinleme dirdir yapar

• Beğen
Tepkiler: furkan5800
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
aykut ben yine bi çözüm buldum al telefonun kalemini fırında 220 derece de 2 dk pişir çıkardığında ortasındaki delikten mürekkep aktığını göreceksin :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502601
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
aykut bak teli al tavada 4 dk kavur siri yüklenmiş olacak ama siri intihar etmek isterse ben sorumlu değilim :D

HaqperesT

HaqperesT

Üye
^3 telini murekkep dolu bir legende kuvette olabilir -ama kuvet denenmedi- 3 gun falan beklet. haa bak cikardiktan sonra princ icinde kalsin 3 gun -arpada olabilir kanaatimce ama arpa denenmedi- telin sag ust kosesinde murekep lekeli link belirecektir. Link calisirsa tesekkur et butonuna basmayi unutma!!!

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502601

Hasan

Üye
ben buldum arkadaşlar...!!!

İlk önce telefonu bana veriyosun ben onu pişiriyorum tavada:d: sonra çıkan o pis kokulu şeyi ister deftere ister yeni telefonuna:d:

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
cep telefonu fırın yapma
cep telefonun kalemini tükenmez kalem yapma
cep telefonunu anahtar yapma lan manyak mısın daha öncede bu konuları sen açtın :D Amacın gündemde kalmak mı :D Git cep telefonunu ütü yapma videosu izle o işine yarar :D

Üst Alt