Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

m_bilgi

Üye
Ben güncelledim ama türkçe yok ingilizce var. türkçe si var mı bu versiyonun. Navifirm de bulamadım.

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biliyorsunuz içten içe bazı türkçe programları ingilizce yapmak istiyoruz.Nasıl yapabilirim? S60v3 için programı var mı varsa link atar mısınız?

İncİnat

İncİnat

Üye
Acaba orijinal a5 çipi getirtebilir misin? Sorun bu bence.

----------Eklendi @ 02:14:04 ---------- Yazıldı @ 02:13:39 ----------

Pardon, bir de ön ve arka kamera lazım ipad 2 istiyorsan.
dostum bu adamı tanımıyorsun galiba bir d ciddi ciddi cevap vermişsin açtığı konulara bir bak istersen :)

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biliyorsunuz ki bu herkesin içten içe yaşadığı bir problem.Yanlışlıkla düşünmediğimiz bir şeyi yazarız ve o kadar yazdığımız şey mahvolur.Benim sorun tükenmez kalemi tükenir kalem yapabilir miyiz? Programı olacağını düşünmüyorum ama ola ki varsa s60v3 e uyumlu programın linkini atar mısınız?

xinanux

Üye
:zuhaha:

AHKE

AHKE

Üye
seviyen iice dustu.cocukmusun sen.yoneticilerin banlamasını istiyorum bole sacma sapan yazan kisileri

xinanux

Üye
aynen öyle o denli hatalar görülüyor ki senden toplamda 10 puan toplamışsın bu gidişle süresiz yasaklanman yakın gibi görünüyor...

SHS

SHS

Üye
ya ne bu yaaa :d: tükenmez kalemi tükenir yapan v3e uyumlu pro. :zuhaha:

'h716043'

'h716043'

Üye
aykut hastayım sana nerden buluyorsun bunları gerçekten hiç kızmıyorum hatta neşe buluyorum

----------Eklendi @ 16:15:53 ---------- Yazıldı @ 16:14:05 ----------

bu arada kurşun kalem kullan

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biliyorsunuz ki artık bu sorun kanayan bir yara.Benim sorum bu kalemi hem defterimde hem de telefonumda kullanabilir miyim? Programı varsa linkini atar mısınız? Sayılar.

Aydem1r

Üye
cCc aykut reyiz cCc 111 !
Ben s60v5'lerde var diye biliyorum v3'te yoktur öyle pro.
:D :D :D

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Lütfen banlayın şunu :vur

buketcik

buketcik

Üye
tükenmez denilenin bir gün tükendiğini biliyorsun sanırım.
bu durumda tersi de düzüde mümkün diye düşünüyorum programa gelince neler olmuyorki bu olmasın.:hmmm

----------Eklendi @ 17:00:32 ---------- Yazıldı @ 16:57:33 ----------

klasörlee widex3 dosyası ile açtığın tmf yada pdrwaw uzantılı dosyaları ekleyerek bir klasör oluştura bilirsin.
daha sonra bu klasöre ekleyeceğin heck benzeri bir komutla önceden hazırladığın bir ikon yada görsel bir resmi mnt yada txflmsis uzantısı ile sunum olarak kaydedip sana basit ve güzel bir yol sunacağının garantisini verebilirim. bence bir dene.

Türe

Türe

Üye
kardeşim s60v3 e yok ama android için apk+sd dosyası var prosunun ister misn ? (!) :ah

mcnpl4

mcnpl4

Üye
iyi misin arkadaşım:ehe

Türe

Türe

Üye
ya banlayın şunu allah rızası için :vur

fedlkamp

Üye
ha ha çok komik.. mükemmel espiri..

alien97

alien97

Üye
kendini illa :bann:latacaksın .

Emil_Ceferli

Üye
haha.. Ilk okudugumda anlamadim zannettim. Azeri oldugum icin. Kendi kendime dedim galiba ben dogru anlamadim )))) adam salakmis ya ))

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502601

Üst Alt