Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Aynı konuyu farklı yerlere açmanın bır mantıgı yok !!

ozzytaste

ozzytaste

Üye
wirofon

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ya amaç ne şimdi :sinir

----------Eklendi @ 21:14:01 ---------- Yazıldı @ 21:06:08 ----------

Arkadaşta herhalde tüm telefonlardan var ve yardım istiyor.Kirlilik yapmıyor onu sizin saçma mesajlarınız yapıyor.Bu arada aykut831 bilmiyorum programı var mı ama biraz daha gayret edersen telefonlarını tam anlamıyla kullanmayı öğreneceksin.
bilmişlik taslayıp derken komik duruma düşme arkadaşım olur mu. zamamnın bir kızmını ayırıp arkadaşın açtığı tüm konuları okursan anlarsın sen zaten o yüzden saçma saçma mesajlar yazma

MertcaN9

MertcaN9

Üye
kirlilik yaratma çabası bence kusura bakma ama hiçte saf görünmüyorsun :nono:

OzGuRKnowN

Üye
Şaka mı Bu adam :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
dediklerimi aynen uygula denenmiştir oluyor.
telefonuna dosya yöneticisi yükle. sonra sistem dosyalarına gir ve C de ki tüm dosyaları sil arından telefona bir reset at
sonuç tarih ve saat yok

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502601
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
hüseyin kaya denen manyaktan farkı kalmadı aykutun

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ben çözüm yolunu biliyorum arkadaşım. telefonuna dosya yöneticisi yükle ve C sürücüsünde ki dosyaları sil sonra telefona reset at hayırlı olsun(denenmiştir gönül rahatlığı ile yapabilirsin arkadaşım)...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502601
serkanoloji

serkanoloji

Üye
mertcanin dediklerini yapmayacaksın değilmi?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
enteresan.....:hmmm

lastairbender21

Üye
ya amaç ne şimdi :sinir

----------Eklendi @ 21:14:01 ---------- Yazıldı @ 21:06:08 ----------

bilmişlik taslayıp derken komik duruma düşme arkadaşım olur mu. zamamnın bir kızmını ayırıp arkadaşın açtığı tüm konuları okursan anlarsın sen zaten o yüzden saçma saçma mesajlar yazma

Asıl sen saçmalama.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar sakin olalım :bira:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim bi tane 240 320 256k ekran var bunu 16m ekran yapabilir miyim? Teşekkürler.

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim bi tane 240 320 256k ekran var bunu 16m ekran yapabilir miyim? Teşekkürler.

aykut831

Üye
    Konu Sahibi

MertcaN9

MertcaN9

Üye
onunda çözümü kolay telefonun sim kartını koyduğun yere ince bir toplu iğneyi al ve iyice zorla orayı ardından dosya yöneticisi yükle telefonuna c de ki dosyaları sil telefonu aç kapat hayırlı olsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502601, Quaresma53 ve Suyaka
cemsidar

cemsidar

Üye
amayapar lan cidden sus :D

Üst Alt