Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu velet neden buralarda hala valla sayıcam çocuğa gereksiz konular ben sana çözümü söyliyim yeni telefon al kurtul.

'h716043'

'h716043'

Üye
evet telin soket girişine takılan bi cihaz ile oluyor bu arada nasılsın hiç konuşamıyoruz

'h716043'

'h716043'

Üye
bunun için tema pro kullan

senam38

Üye
Olmaz arkadasim biraz elektronik bilgin varsa boyle birsey olmayacagini bilirsin

lastairbender21

Üye
:kop:

lastairbender21

Üye
Aynı boyutta 16m renk içeren bir ekran al.Telefona monte et.Olur mu bilmiyorum ama.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
benim bir arkadaşım denedi olumlu sonuç verdi telefonunu kapat ve yanan bir ocağın üstüne koy yaklaşık bir beş-altı dakika sonra al onu buzdolabında bir süre beklet sonra hayırlı olsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502601
ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
üreme diyoruz buna telefonla ilişkiye gir 16m yi bırak 10000m renk olur tabi birazda sana bağlı :ehe

• Beğen
hakan_710

hakan_710

Üye
beyler konuya yazıp yazıp yukarı çıkarmayın. soru soran arkadaşta lütfen biraz mantıklı sorular sorsun gerekirse pm le mesajlaşın. konu kilit :locked:

mstf_l

mstf_l

Üye
ve aykut s60v3le basladıg yola iphone ve androidle cıktı sonra da final olan symbian^3 geldi

Tebrikler Aykut

• Beğen
polluxea♪

polluxea♪

Üye
konu bomba :d: yorumlar daha da bomba :kop:

lastairbender21

Üye
benim bir arkadaşım denedi olumlu sonuç verdi telefonunu kapat ve yanan bir ocağın üstüne koy yaklaşık bir beş-altı dakika sonra al onu buzdolabında bir süre beklet sonra hayırlı olsun :oke:

:kop:

hakan_710

hakan_710

Üye
aynı konu android bölümünde de var. beyler konuya yazıp yazıp yukarı çıkarmayın. soru soran arkadaşta lütfen biraz mantıklı sorular sorsun gerekirse pm le mesajlaşın. konu kilit :locked:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
:duello: :ehe

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

lastairbender21

Üye

Punish81

Üye
Soruyu sorarken ne içtiğini merak ettim. Yorumlar dehşet. :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
kardeşimize yardımcı olalım lütfen.:nono:ben çözüm yolunu buldum arkadaşım daha etkili bir çözüm yolu var telefonu kapalı bir halde 5-6 dakika açık ocağın üzerinde bir tavanın içinde beklet ardından hafif bir sıvı yağ dök ama çok hafif telefonu tavada gezdir 5 dakika sonra al ve buzdolabında ortalama bir 10 dakika muhafaza et ardından telefonunu aç ve yeni deneyimin tadını çıkar :islik

• Beğen

lastairbender21

Üye
kardeşimize yardımcı olalım lütfen.:nono:ben çözüm yolunu buldum arkadaşım daha etkili bir çözüm yolu var telefonu kapalı bir halde 5-6 dakika açık ocağın üzerinde bir tavanın içinde beklet ardından hafif bir sıvı yağ dök ama çok hafif telefonu tavada gezdir 5 dakika sonra al ve buzdolabında ortalama bir 10 dakika muhafaza et ardından telefonunu aç ve yeni deneyimin tadını çıkar :islik

:kop: :kop: :kop: işte buna gülünür.

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim bir telefon var işlemcisi 200 mhz ve sistem kasıyor.Buna bozulan telefonumdaki 500mhz lik işlemciyi takabilir miyim? Teşekkürler.

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim bir telefon var işlemcisi 200 mhz ve sistem kasıyor.Buna bozulan telefonumdaki 500mhz lik işlemciyi takabilir miyim? Teşekkürler.

Üst Alt