Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

xinanux

Üye
c3 s40 tır s40 bölümünde aç konuyu

WebStyle

WebStyle

Üye
Nokia'da boot koruması var bu söylediğiniz mümkün değil.. Ayrıca donanım android'i göre uyuşmaz driver problemi çıkar..

zubeyrkayme

Üye
Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar çok saolun

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar pcde windowsu kaldırıp pardusu yükleyebiliyormuşuz.Ben telefonu hacklesem ardından o hacki de hacklesem z klasörüne erişebilir miyim? Adamlar bu telefona symbianı nasıl yüklemiş o zaman.Bende kaldırıp android yüklemek istiyorum.Ayrıca android için para vermek istemiyorum telefona.

xinanux

Üye
Arkadaşlar pcde windowsu kaldırıp pardusu yükleyebiliyormuşuz.Ben telefonu hacklesem ardından o hacki de hacklesem z klasörüne erişebilir miyim? Adamlar bu telefona symbianı nasıl yüklemiş o zaman.Bende kaldırıp android yüklemek istiyorum.Ayrıca android için para vermek istemiyorum telefona.

yav nasıl ütopyalar kuruyorsunuz böyle rom a telefondan erişemezsin yani içindeki dosyalarla oynayamazsın.

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
yav nasıl ütopyalar kuruyorsunuz böyle rom a telefondan erişemezsin yani içindeki dosyalarla oynayamazsın.

Misket kaseti taksam işe yarar mı? Belki daha kolay oynayabilirim.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
yok artık :)

h716043

h716043

Üye
yürü be aykut kim tutar seni

BrainFree

BrainFree

Üye

Sen ne saçmalıyon hala açıklamam az mı geldi SENİ GİDİ LİSELİ :d:

----------Eklendi @ 21:58:16 ---------- Yazıldı @ 21:56:57 ----------

Aykut831: Bu kesin liseli lan :d:

xinanux

Üye
Sen ne saçmalıyon hala açıklamam az mı geldi SENİ GİDİ LİSELİ :d:

----------Eklendi @ 21:58:16 ---------- Yazıldı @ 21:56:57 ----------

Aykut831: Bu kesin liseli lan :d:

aklı sıra makara yapıyor.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
konu sapıyo beyler bu ne ya :) yükleyemezsin kardeş yükleniyo da senden mi saklıyoz çok istiyosan dene :oke:

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim telefonda 600 mhz işlemci var bu baya yüksek bir mebla.Telefondaki işlemciyi telefon vasıtasıyla bilgisayarın işlemcisi gibi göstermek istiyorum.Vistalarda flash belleği ram gibi gösteriyor telefonun işlemcisinide bilgisayara takınca işlemci gibi gösterebilir miyim? Bilgisayar kastığı için Gta 4 ü doğru düzgün oynayamıyorum.Programı varsa link koyar mısınız?

h716043

h716043

Üye
kardeş senin hayal gücün baya geniş

fullwar

fullwar

Üye
Funny. :) İmkansız. Flash diski ram gibi göstermeyle ilgisi yok. Bütçen el veriyorsa bilgisayarını yenileyebilirsin.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
böylesini ilk kez görüyorum :aha:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Bence bu akşamın en güzeli buydu 5 dk dır kahkaha atıyorum kitleyin bu konuyu :sofer:

mstf_l

mstf_l

Üye
biri ustume toprak atsın

• Beğen
Tepkiler: devran_34 ve JoGa

Üst Alt