Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir türlü bulamadım hacki hacklemeyi.Onların hacklerini hacklemek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: BrainFree

aykut831

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun işlemci hızı 600 mhz.Kaldırır mı sizce?

5800v60

Üye
hehehe,symbian 600ü kaldırmaz kardeş.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Biraz araştırıp ta konu açın ya :angry: hayır olmaz öyle bişey pc değil bu ne donanımını yükseltebilirsin ne de işletim sistemini değiştirebilirsin

h716043

h716043

Üye
sen bi dene peki symbiani nasıl sileceksin ben onu anlamadım

----------Eklendi @ 20:57:37 ---------- Yazıldı @ 20:56:16 ----------

siyah terapi kızma nede olsa hayal kuruyor arkadaş

BrainFree

BrainFree

Üye
Ya arkadaşım hack sandığın gibi değil sadece sertifikasız yükleme yapmak için sisteme uygulama atmaktır... sen telefonun başka kişilerin kontrolüne girmek için hack yapıldığını sanıyosun. HACK YAPMAK, ROMPATCHER KURMAKTIR. Hack dediğimiz aslında sisteme KENDİMİZE erişime açmamızdır. telefonunda xplore yüklü olduğunu varsayarak anlatıyoum:
önce xplore ye gir . ayarlardan sistem dosyalarını göster kutucuğunu işaretle.
c diskinde sys ve private klasörlerine giremediğini göreceksin. biz hack işiyle (ki hack adıyla yaygınlaşmış olduğundan biz bu uygulamaya bu adla hitap ediyoruz) biz bu sys ve bin klasörlerini KENDİ erişimimize açıyoruz.
özet geç .. dersen : hackin eski anlamını kafandan sil , hack sistem klasörlerine erişimimizi açmaktır.
symbianist arkadaşım, işine yararsa bu anlattığımı konuna ekleyebilirsin. aykut kardeşim bak senin için o kadar yazı yazdım lütfen oku.
beğene de basarsanız sevinirim.

5800v60

Üye
saçmalamış yaw.sen nerde yaşıyon aga?marsta falanmı?

SHS

SHS

Üye
düşler aleminde yaşıyor.

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Ya arkadaşım hack sandığın gibi değil sadece sertifikasız yükleme yapmak için sisteme uygulama atmaktır... sen telefonun başka kişilerin kontrolüne girmek için hack yapıldığını sanıyosun. HACK YAPMAK, ROMPATCHER KURMAKTIR. Hack dediğimiz aslında sisteme KENDİMİZE erişime açmamızdır. telefonunda xplore yüklü olduğunu varsayarak anlatıyoum:
c diskinde sys ve private klasörlerine giremediğini göreceksin. biz hack işiyle (ki hack adıyla yaygınlaşmış olduğundan biz bu uygulamaya bu adla hitap ediyoruz) biz bu sys ve bin klasörlerini KENDİ erişimimize açıyoruz.
özet geç .. dersen : hackin eski anlamını kafandan sil , hack sistem klasörlerine erişimimizi açmaktır.
symbianist arkadaşım, işine yararsa bu anlattığımı konuna ekleyebilirsin. aykut kardeşim bak senin için o kadar yazı yazdım lütfen oku.

Özet geç p.... Bunlar inci değil panpa. Ayıp

zubeyrkayme

Üye
Arkadaşlar burada nasıl konu açıp yardım isteyebiliyoruz acil yardım

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Aşık bu adam.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nasrettin hoca misali,YA TUTARSA...:)

zubeyrkayme

Üye
Ya harbiden c3 telefonum var ama ne yüklediysem desteklemiyor yardıma ihtiyacım var

aykut831

Üye
    Konu Sahibi

Beğendim.

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Arkadaşlar burada nasıl konu açıp yardım isteyebiliyoruz acil yardım

10 kadar yorum yap. Sonra en üslerde Yeni (new) Konu yazması lazım. Ona bas aç.

----------Eklendi @ 21:15:47 ---------- Yazıldı @ 21:14:22 ----------

C3 ler symbian değil diye biliyorum yanlış mı beyler s40 Java

zubeyrkayme

Üye
Bide nokia c3 hangi sanbian ı destekliyor

Mücahit G

Mücahit G

Üye
s40 java diye biliyorum link verdim bak. S40 Java yazan yere gelirsen

zubeyrkayme

Üye
Teşekkürler