Ayıp ettin vadofone çok ayıp ettin yazıklar olsun,

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
predator82

predator82

Üye
    Konu Sahibi
Ayıp ettin vadofone çok ayıp ettin yazıklar olsun,
Merhabalar 2 yıl vodafone faturalı cep avantaj midi kullandım aylık 500dk.heryöne, aylık 30.00tl.den fazla gelmezdi, şimdi ise Avea nın faturasız genç tarifesine geçtim aylık heryöne 500dk.1000sm, 1gb.internet kampanyasına geçiş yaptım, Mayıs ayı vodafone faturam 125.00TL.gelmiş, içimden bir küfür bastım, birdaha vodafone geçmem LANET OLSUN VODAFONE...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Herşey sizi elde edene kadar ellerinde tuttukları sürece sonra sömürürler adamı sizde de olduğu gibi :nono:

aykutbuy

Üye
Merhaba, vodafone benzerini banada yaptı. Banada fatura kesimden 1 gün sonra avea ya geçtim diye 1 günlük 30 tl fatura gönderdi. Aradım ben 1 gün konuşmadım bu faturayı ödemem diye. Evime avukat ihbarnamesi gönderdi. tıpış tıpış ödedim içimden küfürler saydırarak. Kimseye tavsiye etmiyorum. 3 ay vodafone da kaldım. En az 10 kere bulunduğum bölgede telefon çekmiyor diye şikayet etmeme rağmen sadece arayıp en kısa zamanda halledecez dediler. Hiç birşey yapmadılar. İşin komiği İzmit bölgesine bakan Vodafone teknik sorumlusu ile tanıştım. ve kendisi bana benim şikayetim ile ilgili kendisine bir bildirim yapılmadığını belirtti.

Avea ya geçtim hem konuşabiliyorum hemde az ödüyorum. Reklam gibi oldu ama ben memnunum aveadan.

phasan

phasan

Üye
ben memmunum vodafon dan

place3461

place3461

Üye
şuan türkiye de en kral tarife aveada :) hangi operatör 19 tlye 500 dakika 1000 sms 1 gb internet veriyor? Tabiki avea:) hatta bu tarifeye benzer bir tarife daha var ama o faturali ve 500 dakika değilde o 1000 dakika veriyor:)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
şuan türkiye de en kral tarife aveada :) hangi operatör 19 tlye 500 dakika 1000 sms 1 gb internet veriyor? Tabiki avea:) hatta bu tarifeye benzer bir tarife daha var ama o faturali ve 500 dakika değilde o 1000 dakika veriyor:)

O Faturalı da 1000 dakkayı 45 Tl'ye veriyor :D

TheCower

TheCower

Üye
Vodafoneden ben çok memnunum hiç kontor yüklemiyorum. Ben onu sömürüyorum.

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Bana da aynı olayı yaptım bende Avea faturaliya geçtim 1 yıldır çok memnunum süper çekiyor :)

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
ya arkadaşlar hat değiştirmeden önce faturalı hattan kontörlü hatta çeviri öyle değiştiriniz. yoksa sonuçlari kötü olabiliyor

gscangs

gscangs

Üye
valla ben memnunum ama avea hat aldım
vodafone ayda 30 tl yüklüyordum vodafone arama başı 40 kuruş diğeryönlere de 5 dk 40 kuruş 8 lt yede internet sınırsız tabiki düşük hızda

gölgee_65

gölgee_65

Üye
19 tl ne 45i:D tarifeye iyi bakmadın galiba

Avea'da Faturalı hatlarda 1000 dakka 1000 sms ve 1 gb internet 45 tl olan tarife'de var. senin dediğin 19'luk faturasız genç paket sen iyi bakmamışsın galiba

---------- Eklendi @ 23:34:38 ---------- Yazıldı @ 23:31:14 ----------

place3461

place3461

Üye

Avea'da Faturalı hatlarda 1000 dakka 1000 sms ve 1 gb internet 45 tl olan tarife'de var. senin dediğin 19'luk faturasız genç paket sen iyi bakmamışsın galiba

---------- Eklendi @ 23:34:38 ---------- Yazıldı @ 23:31:14 ----------

senin için bugün bir daha bakacağım ona:)

lgkg300

lgkg300

Üye
hangi Operatör olursa olsun fark etmez, faturalı hattan uzak duracaksın

fthakan

fthakan

Üye
bende internetn paketi için 7tl yükledim tl hala görünmüyor diye vfd mh aradım telefon açılırlen veri bağlantısı yapmış 7 tl ondan gitmiş dedi 946 kb veri için 7 tl kestiler ben başka hattımı takıyorum tl falan düşmüyor vodafonuda kullanmıyordum cebimdeydi tl yi yiyinde kırdım attım gereği yok.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
kontürlü hat alın siz sömürün vodafone u :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt