taha_1077
Üye
AW Surveys.com ile internetten para kazanın!
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. Daha önce böyle konular açılmış fakat pek tutmamış. Ben ise yararlı olacağını düşünüyorum. İşe şuradan başlayalım:
1) Öncelikle Bir Paypal Hesabınızın olması gerekli.
2)Sonrasında ise
3) Sonra açılan sayfadan ok ile gösterilmiş yerde 9 tane websitesi olması lazım. Hepsine tıklayın ardından açılan pencereden websitenin nasıl olduğunu birkaç kelime sallayın.
4) Tüm bu olanları günlük yapacağız. (Zaten 5 dk sürmez)
5) Ayrıca arkadaşlarınızı davet edip ya da video-anket reklam vs. gibi unsurlarla da kazanabiliriz.
6) Geldik en önemli unsura: Resimde gösterdiğim yere tıklayacağız.
7) Resimde gösterilen boşluğa paypal'a verdiğiniz e-postanızı yazın.
İşlemimiz tamamlanmıştır. İnşallah yardımım dokunmuştur. Yapamayanlar için (olacağını sanmıyorum) Video :
[video=youtube;FpxK0iBgAhc]https://www.youtube.com/watch?v=FpxK0iBgAhc[/video]
Yorumlarınız eksik etmeyin. Video dışında Anlatım tamamen bana aittir. Teşekkür olarak verdiğim linke tıklayıp kayıt olmanız yeterli. Emeğe saygı. Ne de olsa kul hakkı.

- - - Eklendi - - -
up up up
1) Öncelikle Bir Paypal Hesabınızın olması gerekli.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
'ın sitesinden bir hesap açın. 2)Sonrasında ise
giriş yapın. Buradan sign up'a tıklayın. Lütfen geçerli bir e-posta adresi verin daha sonra lazım olacak. Verdiğiniz e-postanın paypal ile aynı e-posta olmasına dikkat edin.
3) Sonra açılan sayfadan ok ile gösterilmiş yerde 9 tane websitesi olması lazım. Hepsine tıklayın ardından açılan pencereden websitenin nasıl olduğunu birkaç kelime sallayın.
4) Tüm bu olanları günlük yapacağız. (Zaten 5 dk sürmez)
5) Ayrıca arkadaşlarınızı davet edip ya da video-anket reklam vs. gibi unsurlarla da kazanabiliriz.
6) Geldik en önemli unsura: Resimde gösterdiğim yere tıklayacağız.
7) Resimde gösterilen boşluğa paypal'a verdiğiniz e-postanızı yazın.
İşlemimiz tamamlanmıştır. İnşallah yardımım dokunmuştur. Yapamayanlar için (olacağını sanmıyorum) Video :
[video=youtube;FpxK0iBgAhc]https://www.youtube.com/watch?v=FpxK0iBgAhc[/video]
Yorumlarınız eksik etmeyin. Video dışında Anlatım tamamen bana aittir. Teşekkür olarak verdiğim linke tıklayıp kayıt olmanız yeterli. Emeğe saygı. Ne de olsa kul hakkı.

- - - Eklendi - - -
up up up