Avrupa Kartala göre değil .. Beşiktaş 1 - Cska 2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
Eee halit doğruya doğru şimdi,kafamıza rastgele yorum yapmıyoruz inkar edebiliyorsan buyur söyle bişeyler,yoksa bu böyle yani napalım ;)
ultraslanın bi sloganı var bayılıyorum:
SİZİN HAYALLERİNİZİN BİTTİĞİ YERDE BİZİM GERÇEKLERİMİZ BAŞLAR! :)
Bu konunun üzerine iyi gitti :ehe

gs o kupayı alırken bütün türkiye desteklemişti baştan sona .bir gerçek var ülke futbolu olarak gerideyiz.bütün ülke maçları izledik sevinidik k
mse köstek olmadı gsye ama bakımoyrum maç öncesi ve sonrasına herkesde bir boşvermişlik kimse umursamıyor maç bitiyor seviniyorlar.taamam uefa kupası gsnin ben ona çoğu gsliden daha çok sevinmişimdir.ama herkes bencil olmuş bizim başarısızlığımız başkasının sevinci olmuş.gs okupayı alırken butun ulke desteğini aldı sonuçta bunlar bizim ülkemzin takımı şimdide siz malum o sözü yazıyosunuz.tebrikler ben heryerde vu bu forumdada bunu çok dedim büyük başarı bütün ülke destekledi hatırla neyse o sizin gerçeğiniz olsun :alkis

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Beşiktaş oyun olarak gerçekten iyi oynamış . Mağlubiyeti hak etmemiş .
Rüştü her zaman olduğu gibi yine , kalitesini göstermiş ..!
Yazık olmuş gerçekten ..

haltie

haltie

Üye
yenilgi sebebi konsatrasyon alicim sağol tarafsız gözle baktığın için

arslansem

arslansem

Üye
gs o kupayı alırken bütün türkiye desteklemişti baştan sona .bir gerçek var ülke futbolu olarak gerideyiz.bütün ülke maçları izledik sevinidik k
mse köstek olmadı gsye ama bakımoyrum maç öncesi ve sonrasına herkesde bir boşvermişlik kimse umursamıyor maç bitiyor seviniyorlar.taamam uefa kupası gsnin ben ona çoğu gsliden daha çok sevinmişimdir.ama herkes bencil olmuş bizim başarısızlığımız başkasının sevinci olmuş.gs okupayı alırken butun ulke desteğini aldı sonuçta bunlar bizim ülkemzin takımı şimdide siz malum o sözü yazıyosunuz.tebrikler ben heryerde vu bu forumdada bunu çok dedim büyük başarı bütün ülke destekledi hatırla neyse o sizin gerçeğiniz olsun :alkis
Bunu genelleme yapmadan söylersen sevinirim.Dün şahsım adına konuşmak gerekirse Nihat'a Tello'ya az küfretmedim :ehe Ha şunu da söyleyeyim Avrupa da Türk takımlarını desteklerim biri hariç :) onun sadece maçlarını izlerim yorumsuz ve sessiz kalırım :ehe yani onun rakibini tutmam açıkçası.
Özetle olan ülkemize oluyor.Sivas ve Trabzon sağolsunlar ilk maçlarda elendikleri için onların sayıları da dahil oluyor ve sene sonuna kadar topladığımız puanlar maalesef 5'e bölünecek.
Çok takımla katılmak bizim ülkemizde aksine dezavantaj oluyor maalesef!
Neyse...

haltie

haltie

Üye
genelde ne yazikki öyle demekki istisnasın.bencede neyse herşey meydanda zaten

Progressivity

Progressivity

Üye
ya rüştü ne kalitesi gösterdi yapmayın Allah aşkına ya bu adam normal değil bu adamın kalecilik hayatı boyunca bir tane degajı yada ileri şutu kendi takım oyuncuları bulmamıştır saçma sapan ileri vuruyor adam burnunun kanamasından tamamen kendisi sorumlu yine çok saçma bi hareket yaptı hadi 1.gol neyse ama 2.golde yenilmez be kardeşim o açıdan yapmayın ya böyle tutarsızlık olur mu bir maçta kahraman oluyor adam diğer maçta aynı amatör kaleciler gibi akıl sır ermiyor beşiktaşın işine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt